Woonhuis Zwolle

Project met keramisch parket, keramisch marmer en mozaïek. Deze materialen passen perfect in de gewenste stijl van deze exclusieve woonvilla!

Bij deze exclusieve woonvilla in Zwolle hebben wij het keramisch parket, de keramische marmerlook slabs en het mozaïek mogen leveren. De combinatie van deze materialen hebben een een resultaat opgeleverd dat past bij de stijl van de woonvilla.

Het project Woonhuis Zwolle

Op de begane grond en in de badkamers is keramisch parket verwerkt. Het keramisch parket brengt de natuurlijke, rustieke kenmerken van echt hout met zich mee, waardoor er zelfs in een ruimte als de badkamer de charme van houtlook kan worden gebruikt.

In de badkamer wordt het keramisch parket gecombineerd met keramische marmeren wandtegels. Deze slabs, van 120x240 cm, geven de exclusieve touche aan de ruimtes. Daarnaast is er voor de details in de nissen van de badkamer en het toilet goudgekleurd mozaïek verwerkt. Oftewel, een fraaie combinatie van materialen samen met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek!

Meer informatie over dit project?

Wilt u meer informatie over het keramisch parket, de marmerlook slabs of het mozaïek van dit project? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen