Mozaïek Wandtegels

Mozaïek voor aan de wand is een prachtige mogelijkheid om wanden een exclusieve look te geven. Mozaïek wandtegels vindt u in een uitgebreid assortiment bij Regge Tegels & Vloeren. In ons assortiment voor mozaïek aan de wand vindt u diverse kleuren, stijlen en afwerkingen om muren en wanden helemaal naar eigen smaak op te fleuren!

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over mozaïek wandtegels uit ons assortiment? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Benieuwd naar een scherpe totaalprijs voor mozaïek? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het assortiment mozaïek wandtegels van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft een assortiment waarin verschillende stijlen aan mozaïek wandtegels zijn vertegenwoordigd. De verschillende stijlen worden uitgedrukt in kleurvariaties, opvallende vormen en speciale afwerkingen. Op deze manier willen wij mozaïek aanbieden dat in ieder project op de vloer of wand kan worden verwerkt. Daarnaast is het mozaïek dat wij aanbieden enkel van A-kwaliteit merken waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Uit dit assortiment zijn enkele populaire merken bijvoorbeeld Dune, Sicis en The Mosaic Factory.

Het materiaal

Mozaïek aan de wand kan uit verschillende materialen bestaan. In het assortiment van Regge Tegels & Vloeren zijn de meeste mozaïek wandtegels van keramiek. Hierdoor heeft het mozaïek de voordelen van keramiek, zoals krasvastheid en vochtbestendigheid. Ook is keramiek arm in onderhoud. Daarnaast bestaat er nog glasmozaïek, dit is gemaakt van glas. Vaak is dit gerecycled glas.

Bepaal de stijl van uw keuken

Een keuken die een eigen karakter moet hebben kan ook worden voorzien van mozaïek wandtegels. De verscheidene mogelijkheden bieden hier goede oplossingen voor. Door de vele keus aan mozaïek kunt u de uitstraling aanpassen naar eigen wens. Combineer het mozaïek aan de wand in uw keuken met de rest van het interieur dat u voor ogen heeft. Pas het bijvoorbeeld aan, aan de stijl van het aanrecht en de stijl van uw vloertegels.

Mozaïek wandtegels in de badkamer

Een ruimte waar vaak een luxe of exclusieve look voor gezocht worden, is de badkamer. Met mozaïek uit ons assortiment kunt u ook mozaïek wandtegels in de badkamer gebruiken. Dit mozaïek is bestand tegen vocht en water. Dit zorgt ervoor dat toepassing in de badkamer gewoon kan, zonder dat het materiaal beschadigd. Voor mozaïek aan de wand van de badkamer zijn er verschillende stijlen.

De verwerking van mozaïek aan de wand

Het snijden en plaatsen van mozaïek is een specialistisch werk. De verwerking van mozaïek aan de wand dient door een ervaren tegelzetter te gebeuren, wanneer u een resultaat naar wens wilt. Vaak wordt mozaïek geleverd in matjes, van bijvoorbeeld 30x30 cm. Deze matjes worden vervolgens verlijmd aan de wand.

Mozaïek wandtegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een specialist op het gebied van mozaïek. Op deze manier kunnen wij u voorzien van advies op maat bij toepassing van mozaïek wandtegels. Kom voor advies en inspiratie gerust langs bij ons in de showroom. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag. Voor een zakelijk project op zoek naar mozaïek wandtegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen