Sicis Firefly

De Sicis Firefly is glasmozaïek met de inspiratie gehaald uit oud glaswerk. Dit glaswerk is in de Firefly is verfraaid met prachtige kleuren, structuren en koperen irissen. Deze collectie glasmozaïek is ontwikkeld om out of the box interieur ideeën te kunnen ontwikkelen in iedere ruimte. Deze serie is vooral toepasbaar op de wand maar kan soms ook op de vloer worden gebruikt.

Meer informatie over de Sicis Firefly? Regge Tegels & Vloeren is in Nederland een officiele dealer van Sicis. Hierdoor kunnen wij u advies op maat geven over de Sicis Firefly en deze aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs een geheel vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Sicis FireFly glasmozaïek collectie

Het glasmozaïek van de Sicis FireFly is verkrijgbaar in 32 kleuren. De kleurvariaties in deze collectie zijn prachtig en bruikbaar voor exclusieve looks op vloer en wand. Het formaat van het vierkante mozaïek is 1,4x1,4 cm met een dikte van 0,4 cm. Het mozaïek wordt verwerkt op matjes van 29,5x29,5 cm.

Sicis FireFly bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies over de toepassing van Sicis FireFly mozaïek. Kom voor dit advies langs bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers u graag adviseren en inspireren. Direct een vraag? Neem dan contact met ons op. Voor een zakelijk project FireFly mozaïek gebruiken? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen