Wandtegels

Onze veelzijdige collectie wandtegels bestaat uit de mooiste kleuren, designs, structuren en stijlen. Regge Tegels & Vloeren heeft een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan wandtegels. Of u nu gaat voor modern, kleurrijk of een rustgevende hammam stijl, met onze tegels creëren wij uw wens. In onze showroom heben wij een deel van ons assortiment aan wandtegels. Kom gerust eens inspiratie op doen in de showroom en hierbij advies krijgen van onze verkopers.

Direct weten tegen welke scherpe prijs wij tegels uit ons assortiment kunnen aanbieden en leveren? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie of bij vragen contact met ons op.

Product info

Ons assortiment

Waar heb ik wandtegels voor nodig?

Bezig met nieuwbouw of renovatie van de badkamer, keuken, toilet, hal of welke ruimte dan ook? Geef de ruimtes dan de uitstraling waar u naar op zoek bent! Dit kan met behulp van wandtegels uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. Wij bieden veel keus om de tegels voor aan muur en wand te kiezen naar de stijl ide u voor ogen heeft. Grote wandtegels, kleine wandtegels, of wandtegels in speciale decors zult u allemaal bij ons vinden. Voor uw wens, smaak en budget vindt u mogelijkheden bij Regge Tegels & Vloeren.

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

De mogelijkheden zijn oneindig op het gebied van keramische tegels. Zo kunt u kiezen voor grote tegels, stroken of mozaïektegels op de wand. Kies dezelfde kleur als de vloertegels voor een rustige eenheid of ga juist voor een spannende contrasterende kleur. Wij adviseren u graag over materiaal- en kleurgebruik voor grote of juist kleine ruimtes. Daarnaast kunnen wij het totaalplaatje leveren, van vloerverwarming tot het leggen van de vloer en het afwerken met plinten. Of u nou opzoek bent naar wandtegels voor de woonkamer, badkamer of juist voor residentiële, openbare en commerciële ruimtes. Regge Tegels & Vloeren helpt u graag bij het uitkiezen van tegels naar wens.

Wandtegels voor ieder gebruik

Tegels voor muur en wand voor iedere toepassing vindt u binnen het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. Wij bieden een duurzaam en onderhoudsvriendelijk assortiment aan wandtegels, in allerlei kleuren, formaten en afmetingen. Met deze brede variatie willen wij voor ieder gebruik en voor elke wens wandtegels aanbieden. De wandtegels kunnen overal worden gebruikt door het gemak van keramiek. Hierdoor zijn de tegels bijvoorbeeld bestand tegen vocht en kan ook in een ruimte als de badkamer of keuken de wandtegel worden gekozen naar uw wens qua stijl.

Keramische wandtegels

Keramische wandtegels zijn een zeer goede keuze voor de iedere wand. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en gemakkelijk toepasbaar. Ook zijn ze bestand tegen vocht en zijn de meeste series extra veilig door een toplaag met antislip. Er wordt altijd gekeken naar de R-waarde (stroefheid) van vloertegels, zo wordt het uitglijrisico beperkt! Ons assortiment keramische wandtegels bestaat uit zeer veel kleuren, formaten en stijlen. Mix & match voor een persoonlijke touch of gebruik onze grote formaten tegels voor een ruimtelijk effect! Marmerlook, betonlook, natuursteenlook of houtlook, allemaal mogelijk met keramische wandtegels uit ons assortiment.

Klein formaat en decors

Op zoek naar speciale afwerkingen, decors of patronen voor aan de wand? Ook hiervoor bieden wij speciale wandtegels. Dit zijn wandtegels in kleinere formaten met opvallende kleuren die de ruimte laten opvallen. Werk met deze tegels uw ruimte helemaal af.

Het plaatsen van tegels aan de wand

De verwerking van tegels aan de wand moet uiteraard op de juiste manier gebeuren, om tot het gewenste resultaat in badkamer, keuken of woonkamer te komen. De keramische wandtegels uit ons assortiment kunnen verlijmd worden op een vlakke wand. Na het verlijmen van de tegels kan er dan gevoegd worden. Voor het exacte proces van het verwerken van wandtegels kunt u advies krijgen bij ons in de showroom. Ook kunnen wij het zetten van de tegels verzorgen via het totaalplaatje dat wij van inspiratie tot verwerking aanbieden.

Kom inspiratie op doen bij ons in de showroom

U zoekt wandtegels voor uw project, maar bent nog oriënterend naar de stijl? Kom dan eens langs bij onze showroom in Enter. In onze showroom tonen wij een groot deel van ons assortiment aan tegels voor vloer en wand, van kleine tot grote formaten. In de showroom zijn ook onze verkoopmedewerkers aanwezig die u graag voor zien van advies om samen tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast kunnen wij direct een vrijblijvende offerte uitschrijven met scherpe prijzen voor de tegels bij ons in de showroom. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Wandtegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de tegelproducenten uit ons assortiment. Hierdoor kunnen wij de tegels tegen de scherpste prijs aanbieden. Wilt u meer informatie over wandtegels of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar wandtegels voor een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen