Wandtegels

Onze veelzijdige collectie wandtegels bestaat uit de mooiste kleuren, designs, structuren en stijlen. Regge Tegels & Vloeren heeft een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan wandtegels. Of u nu gaat voor modern, kleurrijk of een rustgevende hammam stijl, met onze tegels creëren wij uw wens. In onze showroom heben wij een deel van ons assortiment aan wandtegels. Kom gerust eens inspiratie op doen in de showroom en hierbij advies krijgen van onze verkopers.

Direct weten tegen welke scherpe prijs wij wandtegels kunnen leveren? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie of bij vragen contact met ons op. Architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wandtegels voor ieder gebruik

Tegels voor muur en wand voor iedere toepassing vindt u binnen het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. Wij bieden een duurzaam en onderhoudsvriendelijk assortiment aan wandtegels, in allerlei kleuren, formaten en afmetingen. Met deze brede variatie willen wij voor ieder gebruik en voor ieders wens wandtegels aanbieden.

Keramische wandtegels

Keramische wandtegels zijn een zeer goede keuze voor de iedere wand. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en gemakkelijk toepasbaar. Ook zijn ze bestand tegen vocht en zijn de meeste series extra veilig door een toplaag met antislip. Er wordt altijd gekeken naar de R-waarde (stroefheid) van vloertegels, zo wordt het uitglijrisico beperkt! Ons assortiment keramische wandtegels bestaat uit zeer veel kleuren, formaten en stijlen. Mix & match voor een persoonlijke touch of gebruik onze grote formaten tegels voor een ruimtelijk effect!

Marmerlook, betonlook, natuursteenlook of houtlook, allemaal mogelijk met keramische wandtegels uit ons assortiment.

Wandtegels in ons assortiment

De mogelijkheden zijn oneindig op het gebied van keramische tegels. Zo kunt u kiezen voor grote tegels, stroken of mozaïektegels op de wand. Kies dezelfde kleur als de vloertegels voor een rustige eenheid of ga juist voor een spannende contrasterende kleur. Wij adviseren u graag over materiaal- en kleurgebruik voor grote of juist kleine ruimtes. Daarnaast kunnen wij het totaalplaatje leveren, van vloerverwarming tot het leggen van de vloer en het afwerken met plinten.

Of u nou opzoek bent naar wandtegels voor de woonkamer, badkamer of juist voor residentiële, openbare en commerciële ruimtes. Regge Tegels & Vloeren helpt u graag bij het uitkiezen van tegels naar wens.

Wandtegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de tegelproducenten. Hierdoor kunnen wij de tegels tegen de scherpste prijs aanbieden.

Wilt u meer informatie over wandtegels of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van wandtegels uit ons assortiment: