Travertin Vloertegels

Travertin vloertegels zijn vloertegels met de natuurlijke look van travertin tegels. De travertin look is een look gekenmerkt door natuurlijke elementen van kalksteen. Deze elementen brengen een prachtige textuur met veel details met zich mee. Gecombineerd met zowel rauwe als warme kleuren kunnen travertin vloertegels in iedere ruimte in huis gebruikt worden. En bij Regge Tegels & Vloeren ook nog eens in de voordelen van keramiek!

Meer informatie over travertin vloertegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom langs bij ons in de showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De natuurlijke charme van een travertin vloer

Natuurlijke travertin tegels zijn van oorsprong kalkstenen. Deze kalkstenen bevatten afdrukken van bijvoorbeeld schelpdieren die door de tijd van miljoenen jaren in de textuur van het natuursteen zijn terecht gekomen. Dit zorgt voor de vele details in travertin tegels, met een levendige textuur. Helaas heeft 'echt' natuursteen wel kwalitatieve nadelen. Daarom biedt Regge Tegels & Vloeren een assortiment aan travertin vloertegels in de voordelen van keramiek. Lees hier onder meer over de voordelen van keramische travertin vloertegels.

Het voordeel van keramische travertin vloertegels

Natuurlijk travertin steen is prachtig. Helaas heeft natuursteen kwalitatieve nadelen. Kies daarom voor keramische travertin vloertegels. Deze keramische vloertegels zijn kleur, kras, slijtvast, vochtbestendig en behoeven weinig onderhoud. Hierdoor kunt u de keramische vloertegels overal in huis gebruiken zonder Daarnaast is door de moderne technologie van producenten van keramische tegels de look van een travertin keramische tegel niet meer te onderscheiden van het echte natuursteen. Oftewel, keramische travertin vloertegels is een optimale combinatie tussen kwaliteit en look.

Een ruime keuze voor uw travertin vloer

Verschillende kleuren en formaten aan travertin look tegels zijn te vinden in ons assortiment. Travertin van keramiek kent een uitgebreider assortiment aan mogelijkheden qua kleurvariaties en formaten dan het echte natuursteen. Door deze verscheidenheid kunt u uw travertin vloertegel aan passen naar wens. Ook voor het motief waar u de travertin vloer in wilt leggen, bieden wij meerdere mogelijkheden in ons assortiment.

Travertin vloertegels overal in huis

De travertin tegels bij ons in de assortiment zijn allemaal van keramiek. De boven beschreven kenmerken van travertin keramische tegels maken de tegels ideaal voor gebruik op de vloer. Pas de keramische travertin vloertegels overal in huis toe door de voordelen van keramiek. Denk bijvoorbeeld aan badkamer, keuken of hal. Gebruiksporen zullen niet zichtbaar worden op de keramische vloertegels! Ook zijn er mogelijkheden om travertin tegels buiten toe te passen, met enkele afwerkingen van 2 cm dikte.

Kom Travertin vloertegels bekijken bij ons in de showroom

Een travertin vloer koopt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs. Daarnaast geven wij ook graag inspiratie voor travertin vloeren. Wilt u inspiratie op doen voor travertin vloertegels? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom, waar onze verkoopadviseurs u graag inspireren en adviseren over travertin tegels. Wilt u direct meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijsopgave een vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Travertin Vloertegels uit ons assortiment