Atlas Concorde Marvel

Een authentieke keramische tegel voor vloeren en muren, waarbij een uitstraling wordt gecreëerd, geïnspireerd op de luxe en charme van een hoogwaardig prestigieus Italiaans marmer. Ook qua kwaliteit kan de Atlas Concorde Marvel uitzonderlijk goed mee met de eisen van iedere consument. Ook is de Atlas Concorde Marvel verkrijgbaar in XL-formaten! De Marvel is bruikbaar voor wand en vloer. Bekijk direct afbeeldingen van de Marvel collectie, of lees hier meer over de collectie.

Op zoek naar deze prachtige tegel tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Een vraag over deze serie? Stel deze dan gerust via de chat op onze website.

 Enkele afbeeldingen van de Marvel collectie:Marvel Grey StoneMarvel Calacatta ExtraMarvel Beige MysteryMarvel Bronze LuxuryMarvel Calacatta ExtraMarvel Champagne OnyxMarvel Moon Onyx


 

Lees meer over Atlas Concorde Marvel

Atlas Concorde Marvel collectie

De Atlas Concorde Marvel is niet alleen de basis voor uw interieur, maar voegt doorwege van de marmer-look zeker nog iets extra’s aan uw ruimte. Voor ieder die zijn woonkamer, keuken, badkamer, of openbare ruimte nog een echte ‘wow-factor’ wil geven, kan zeker overwegen om de Atlas Concorde Marvel te bekijken.
Kortgezegd: Een tegel die zowel technisch en qua uiterlijk zeker niet onder doet voor echt marmer.

De Marvel is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Atlas Concorde Marvel XL

De Marvel XL-collectie bevat keramische tegels in de afmetingen 120×240 cm en 120 cm. Doordat er weinig voegen nodig zijn bij deze afmetingen, creëert een groot formaat tegel een prachtig uniform geheel. De Marvel XL behoudt de unieke identiteit van het natuurlijke en elegante marmer. Creëer één geheel door gebruik de Marvel-XL formaten toe te passen in elke ruimte!

De Marvel collectie heeft ook een buitenvariant, waarmee de prachtige uitstraling van marmer ook gebruikt kan worden voor buitenruimtes. Ga dan direct naar de pagina van de Atlas Concorde Marvel Pro buitentegel.

Atlas Concorde Marvel series en afmetingen

De Marvel serie is te verkrijgen in de volgende series en afmetingen.

Marvel is te verkrijgen in de kleuren:
–  Marvel Calcatta Extra
–  Marvel Moon Onyx
–  Marvel Grey Stone
–  Marvel Champagne Onyx
–  Marvel Beige Mystery
–  Marvel Bronze Luxury (Enkel als vloertegel)
–  Marvel Silver Dream (Enkel als wandtegel)

Marvel is te verkrijgen in de afmetingen:
120×240 cm, 120×120 cm, 75×75 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 30×60 cm. 50×110

Atlas Concorde Marvel kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Marvel of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!