Atlas Concorde Marvel

De Atlas Concorde Marvel is een een authentieke keramische marmertegel voor vloeren en muren, waarbij een uitstraling wordt gecreëerd, geïnspireerd op de luxe en charme van een hoogwaardig prestigieus Italiaans marmer. Ook qua kwaliteit kan de Atlas Concorde Marvel uitzonderlijk goed mee met de eisen van iedere consument. Ook is de Atlas Concorde Marvel verkrijgbaar in XL-formaten!

De Atlas Concorde Marvel kan een elegante marmerlook brengen in iedere ruimte, in de voordelen van keramiek. Wilt u advies en inspiratie voor deze collectie op doen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom, of vraag voor een scherpe prijs direct online een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen en meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Marvel collectie

De basis van de Atlas Concorde Marvel collectie wordt gehaald uit 6 verschillende soorten marmer. De tijdloze uitstraling van de verschillende soorten marmer is door Atlas Concorde perfect overgenomen in deze serie keramische marmertegels. Dit is terug te zien in de details van kleine schakeringen en fraaie marmerpatronen. De Atlas Concorde Marvel collectie kent een breed scala aan afmetingen, met meer dan 10 mogelijkheden qua formaten. De dikte van deze tegels is 9 mm, met uitzondering van de XL-afmetingen 120x278 cm, 160x160 cm en 160x320 cm. Deze XL-afmetingen hebben een dikte van 6 mm. De verdere Marvel series van Atlas Concorde zijn: Atlas Concorde Marvel Dream, Atlas Concorde Marvel Gems, Atlas Concorde Marvel Shine.

De Marvel serie brengt overal elegantie!

De Atlas Concorde Marvel is niet alleen de basis voor uw interieur, maar voegt doorwege van de marmer-look zeker nog iets extra’s aan uw ruimte. Voor ieder die zijn woonkamer, keuken, badkamer, of openbare ruimte nog een echte ‘wow-factor’ wil geven, kan zeker overwegen om de Atlas Concorde Marvel te bekijken. Kortgezegd: Een tegel die zowel technisch en qua uiterlijk zeker niet onder doet voor echt marmer. De Atlas Concorde Marvel wordt gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Atlas Concorde Marvel XL

De Marvel XL-collectie bevat keramische tegels in de afmetingen 120×240 cm en 120 cm. Doordat er weinig voegen nodig zijn bij deze afmetingen, creëert een groot formaat tegel een prachtig uniform geheel. De Marvel XL behoudt de unieke identiteit van het natuurlijke en elegante marmer. Creëer één geheel door gebruik de Marvel-XL formaten toe te passen in elke ruimte! De Marvel collectie heeft ook een buitenvariant, waarmee de prachtige uitstraling van marmer ook gebruikt kan worden voor buitenruimtes. Ga dan direct naar de pagina van de Atlas Concorde Marvel Pro buitentegel.

Marvel series en afmetingen

De Marvel serie van Atlas Concorde Tegels is te verkrijgen in de volgende series en afmetingen.

Marvel is te verkrijgen in de kleuren:

  • Marvel Calcatta Extra
  • Marvel Moon Onyx
  • Marvel Grey Stone
  • Marvel Champagne Onyx
  • Marvel Beige Mystery
  • Marvel Bronze Luxury (Enkel als vloertegel)
  • Marvel Silver Dream (Enkel als wandtegel)

Marvel is te verkrijgen in de afmetingen:
120×240 cm, 120×120 cm, 75×75 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 30×60 cm. 50×110

De XL-afmetingen:

160x320 cm, 160x160 cm, 120x278 cm.

Atlas Concorde Marvel tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde Tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel. Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Marvel of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Of breng en bezoek aan onze showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Marvel collectie