Keramisch Parket Visgraat

Keramisch parket in visgraat motief is één van de meest gekozen vloerafwerkingen op de moment. Keramisch parket geeft de prachtige, natuurlijke uitstraling van houtlook in de voordelen van keramiek. Het visgraat legmotief geeft het keramisch parket een levendige uitstraling. De combinatie van keramisch parket visgraat zorgt in iedere ruimte dus voor een extra natuurlijk en levendig karakter!

Regge Tegels & Vloeren heeft al bij vele projecten keramisch parket visgraat mogen verzorgen, vandaar dat wij u goed kunnen adviseren op dit gebied. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor inspiratie en advies van onze verkopers of neem direct contact met ons op. Heeft u interesse in een keramische visgraat vloer en wilt u een scherpe prijs weten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Keramisch parket in visgraat; Sfeervol, levendig en trendy

Keramisch parket in visgraat motief geeft een sfeervolle, levendige en trendy uitstraling aan de ruimte door de prachtige combinatie van houtlook en visgraat motief. Al een tijdje is dit motief daardoor een trend. Het visgraat motief is zo populair door de levendige en dynamische sfeer die het met zich mee brengt. Door de combinatie met een levensechte houtlook zorgt dit voor een natuurlijke levendigheid in iedere ruimte. Tegenwoordig komt keramisch parket voor in steeds meer formaten en kan dus ook hierin gevarieerd worden en aangepast worden naar eigen smaak.

Wat is keramisch visgraat parket?

Keramisch visgraat parket is geen speciale vloer. Maar houtlook die in visgraat patroon worden verwerkt. Het visgraatpatroon, gekenmerkt door parallelle planken die onder een hoek van 45 graden worden geplaatst om een V-vormig patroon te creëren. Op deze manier wordt keramisch visgraat gecreëerd. De uitstraling van keramisch parket visgraat voegt een tijdloze en verfijnde uitstraling toe aan elk interieur. Dit patroon is al eeuwenlang geliefd vanwege zijn elegantie en kan worden aangepast aan verschillende stijlen, van klassiek tot modern.

De kwaliteit van keramische houtlook tegels

Keramisch parket visgraat zijn dus eigenlijk keramische houtlook tegels. Keramiek heeft vele voordelen ten opzichte van echt hout. Echt hout heeft veel onderhoud nodig en kan in de loop van tijd aangetast worden waardoor de uitstraling minder wordt. Keramiek, waar keramische tegels visgraat van gemaakt worden, heeft deze nadelen niet. Een keramische visgraat vloer is kleur-, kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor krijgt u met keramisch parket visgraat wel een levensechte houten uitstraling, maar dan in de voordelen van keramiek! Geniet daarom extra lang van keramische visgraat tegels.

Verschillende soorten kleuren en houtlooks

In het assortiment van Regge Tegels & Vloeren vindt u een mooie verscheidenheid aan kleuren en houtlooks. Zo zijn qua kleuren keramisch parket visgraat met lichte kleurtinten populair. Maar ook grijze, bruine of zwarte kleurtinten zijn natuurlijk verkrijgbaar. Qua houtlooks moet u denken aan verschillende structuren en texturen. Zo is keramisch parket licht eiken veel gekozen door het natuurlijke karakter. Met deze veelzijdigheid in ons assortiment willen wij u de keramische visgraat vloer kunnen bieden die aansluit op uw wens.

Vele mogelijkheden qua formaten met keramisch visgraat

Het meest gekozen formaat om keramisch parket in visgraat te verwerken is 20x120 cm. Dit formaat is zeer populair omdat dit formaat zorgt voor weinig voeg. Maar ook andere formaten voor visgraat zijn mogelijk, bijvoorbeeld 30x120 cm wanneer u een grotere tegel wil of tot 90x15 of 60x10 cm wanneer u kiest voor een kleinere tegel. Keramisch visgraat tegels zijn dus in meerdere formaat mogelijkheden verkrijgbaar. Wij adviseren u graat over welk formaat van keramisch parket visgraat het best past in uw project.

Overal in huis zijn keramische visgraat tegels mogelijk

Omdat keramisch parket van keramiek is gemaakt, zijn deze vloertegels vrijwel overal in huis toe te passen. Dus denk bij de mogelijkheden van keramisch parket in visgraat niet alleen aan de mogelijkheid om deze prachtige vloer in uw woonkamer of slaapkamer te verwerken, maar bijvoorbeeld ook in de badkamer of in de keuken. Keramisch parket is vochtafstotend en er trekken geen vlekken in. Dit zijn ideale eigenschappen voor een vloer in ruimtes als de badkamer en keuken, waar de vloer nog wel eens nat kan worden of iets op de vloer kan vallen. Gebruik een keramische visgraat vloer dus overal in huis!

Combineer keramisch parket visgraat met vloerverwarming

Keramiek als gebakken product is de ideale geleider voor de warmte van uw vloerverwarming, daarom haalt u met keramisch parket het meeste rendement uit de warmtepomp. Een echte houten vloer geleidt de warmte van de vloerverwarming minder goed, en echt hout kan ook niet worden toegepast in bijvoorbeeld de badkamer omdat dit een vochtige ruimte is waardoor het hout gaat kromtrekken. Dus wilt u een comfortabele vloer en een prachtige houten uitstraling? Combineer dan keramisch parket in visgraat met vloerverwarming en/of vloerkoeling! Lees hier meer over waarom keramiek de beste geleider voor vloerverwarming is.

Het leggen van keramisch parket visgraat

Het leggen van keramisch parket in visgraat is een technisch verhaal om de perfecte vloer te leggen. Daarom kan Regge Tegels & Vloeren u ook ondersteunen bij het leggen van keramisch parket in visgraat. Bij ons kunt u keramisch parket visgraat inclusief leggen kopen. Hiervoor staan wij in contact met een groep vakman tegelzetters door het hele land. Regge Tegels & Vloeren neemt u graag het werk uit handen. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u een keramisch parket visgraat vloer kopen inclusief leggen. Wilt u weten wat het leggen van keramisch parket kost? Dan kunt u hiervoor bij ons een offerte aanvragen. Of lees hier meer over het kopen van keramisch parket inclusief leggen.

Keramisch parket visgraat kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag met het kopen en verwerken van keramisch parket visgraat motief. Kom voor advies gerust eens langs bij ons in de showroom voor een goed gesprek met onze verkoopmedewerkers, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Wilt u direct meer weten over wat keramisch parket visgraat kost? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan kunnen wij u op basis van factoren zoals het aantal vierkante meter en de afmeting een scherpe prijs op maat maken voor keramisch visgraat. Bent u architect, designer of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele referenties met keramisch parket visgraat: