Keramisch Parket Visgraat

Keramisch parket in visgraat motief is één van de meest gekozen vloerafwerkingen op de moment. Keramisch parket geeft de prachtige, natuurlijke uitstraling van houtlook in de voordelen van keramiek. Het visgraat legmotief geeft het keramisch parket een levendige uitstraling. De combinatie van keramisch parket in visgraat zorgt in iedere ruimte dus voor een extra natuurlijk en levendig karakter!

Regge Tegels & Vloeren heeft al bij vele projecten keramisch parket mogen verzorgen, vandaar dat wij u goed kunnen adviseren op dit gebied. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor inspiratie en advies van onze verkopers of neem direct contact met ons op. Heeft u interesse in een keramisch parket vloer en wilt u een scherpe prijs weten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Keramisch parket in visgraat; Sfeervol, levendig en trendy

Keramisch parket in visgraat motief geeft een sfeervolle, levendige en trendy uitstraling aan de ruimte door de prachtige combinatie van houtlook en visgraat motief. Al een tijdje is dit motief daardoor een trend. Het visgraat motief is zo populair door de levendige en dynamische sfeer die het met zich mee brengt. Door de combinatie met een levensechte houtlook zorgt dit voor een natuurlijke levendigheid in iedere ruimte. Tegenwoordig komt keramisch parket voor in steeds meer formaten en kan dus ook hierin gevarieerd worden en aangepast worden naar eigen smaak.

De kwaliteit van keramiek

Keramiek heeft vele voordelen ten opzichte van echt hout. Echt hout heeft veel onderhoud nodig en kan in de loop van tijd aangetast worden waardoor de uitstraling minder wordt. Keramiek, waar keramisch parket van gemaakt wordt, heeft deze nadelen niet. Keramiek is kleur-, kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor krijgt u met keramisch parket wel een levensechte houten uitstraling, maar dan in de voordelen van keramiek!

Overal in huis is keramisch parket in visgraat mogelijk

Omdat keramisch parket van keramiek is gemaakt, is deze vloer vrijwel overal in huis toe te passen. Dus denk bij de mogelijkheden van keramisch parket in visgraat niet alleen aan de mogelijkheid om deze prachtige vloer in uw woonkamer of slaapkamer te verwerken, maar bijvoorbeeld ook in de badkamer of in de keuken. Keramisch parket is vochtafstotend en er trekken geen vlekken in. Dit zijn ideale eigenschappen voor een vloer in ruimtes als de badkamer en keuken, waar de vloer nog wel eens nat kan worden of iets op de vloer kan vallen. Gebruik een visgraat vloer dus overal in huis!

Combineer keramisch parket in visgraat met vloerverwarming

Keramiek als gebakken product is de ideale geleider voor de warmte van uw vloerverwarming, daarom haalt u met keramisch parket het meeste rendement uit de warmtepomp. Een echte houten vloer geleidt de warmte van de vloerverwarming minder goed, en echt hout kan ook niet worden toegepast in bijvoorbeeld de badkamer omdat dit een vochtige ruimte is waardoor het hout gaat kromtrekken. Dus wilt u een comfortabele vloer en een prachtige houten uitstraling? Combineer dan keramisch parket in visgraat met vloerverwarming en/of vloerkoeling! Lees hier meer over waarom keramiek de beste geleider voor vloerverwarming is.

Vele mogelijkheden in formaten

Het meest gekozen formaat om keramisch parket in visgraat te verwerken is 20x120 cm. Dit formaat is zeer populair omdat dit formaat zorgt voor weinig voeg. Maar ook andere formaten voor visgraat zijn mogelijk, bijvoorbeeld 30x120 cm wanneer u een grotere tegel wil of tot 90x15 of 60x10 cm wanneer u kiest voor een kleinere tegel.

Het leggen van visgraat

Het leggen van keramisch parket in visgraat is een technisch verhaal om de perfecte vloer te leggen. Daarom kan Regge Tegels & Vloeren u ook ondersteunen bij het leggen van keramisch parket in visgraat. Hiervoor staan wij in contact met een groep vakman tegelzetters door het hele land. Regge Tegels & Vloeren neemt u graag het werk uit handen. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u een keramisch parket visgraat vloer kopen inclusief leggen. Lees hier meer over het kopen van keramisch parket inclusief leggen.

Keramisch parket in visgraat bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag met het kopen en verwerken van keramisch parket in visgraat vloer. Kom voor advies gerust eens langs bij ons in de showroom voor een goed gesprek met onze verkoopmedewerkers, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Bent u architect, designer of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele referenties met keramisch parket visgraat: