ABK Crossroad Wood

ABK Crossroad Wood is een tegelserie met de uitstraling van natuurlijk hout. Deze keramische tegels combineren de warme, rustieke uitstraling van hout met de kwaliteit en het gemak van keramiek. Dit keramisch parket gaat helemaal mee in de interieurtrends van tegenwoordig door warmte en gezelligheid in iedere atmosfeer te brengen.

Geheel vrijblijvend een scherpe prijs krijgen voor de ABK Crossroad Wood? Kom dan langs in onze showroom of vraag online een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook langskomen bij ons in de showroom voor meer informatie en inspiratie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

ABK Crossroad Wood tegelcollectie

De ABK Crossroas Wood collectie vertegenwoordigd het beste van 2 werelden; De rustieke en natuurlijke uitstraling van hout en de kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van hoogwaardig keramiek. Deze combinatie leidt er toe dat de prachtige uitstraling van hout in iedere ruimte kan worden gebruikt, maar niet de nadelen van echt hout hierbij komen kijken maar juist de voordelen van keramiek!

Crossroad Wood kleuren en afmetingen

De Crossroad collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Crossroad Wood is te verkrijgen in de kleuren:
– Crossroad Wood White
– Crossroad Wood Sand
– Crossroad Wood Grey
– Crossroad Wood Coal
– Crossroad Wood Tan
– Crossroad Wood Amber

Crossroad Wood is te verkrijgen in de afmetingen
20×120 cm, 26×200 cm

ABK Crossroad Wood tegen een scherpe prijs?

Door rechtstreeks in te kopen bij de ABK Imoker fabriek kunnen we onze prijzen laag houden. Bent u benieuwd voor welke prijs wij uw ruimte kunnen voorzien van ABK Tegels? Vraag dan online en vrijblijvende offerte aan! Of neem voor meer informatie direct contact met ons op.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van deze serie