PVC Visgraat

PVC visgraat motief een prachtige uitstraling aan de PVC vloer. Door het visgraat motief krijgt een houtlook PVC vloer een extra levendige maar ook chique uitstraling. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een mooie PVC visgraat vloer uit ons ruime assortiment, samen met scherpe prijzen! Kom eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen voor iedere soort vloer!

Wilt u direct meer informatie over een PVC Visgraat vloer? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een scherpe prijs ontvangen voor PVC Visgraat? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

PVC in visgraat; Fraaie sfeer voor iedere ruimte en hoge kwaliteit

PVC visgraat geeft een fraaie sfeer in iedere ruimte waar de vloer en het motief worden toegepast. Het voordeel van een PVC vloer is de kwaliteit van het materiaal ten opzichte van een 'echten' houten vloer. De uitstraling van een echte houten vloer zal in de loop van de tijd minder worden en ook de onderhoudwerkzaamheden van deze vloeren zijn meer dan bij PVC. Daarom is houtlook PVC een perfecte imitatie van houten vloeren vanwege de voordelen die een PVC vloer met zich mee brengt zoals behoud van uitstraling en het weinige onderhoud. Door een PVC vloer in visgraat motief te leggen creeert u ook nog een extra levendigheid!

Ons assortiment aan Visgraat PVC

In ons assortiment hebben wij een ruime keus aan PVC vloeren dit in het visgraat motief kunnen worden gelegd. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan eens tussen onze referenties en PVC merken. Voor ons gehele assortiment en een goed advies van onze verkoopadviseurs kunt u het beste langskomen bij ons in de showroom. Enkele populaire PVC Visgraat merken uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld de vloeren van Ambiant, Vivafloors, Therdex of vtwonen. Door verschillende stijlen, kleuren en afmetingen biedt Regge Tegels & Vloeren een PVC Visgraat mogelijkheid voor iedere project. Of u nu wilt gaan voor een brede visgraat vloer van PVC, of juist voor smallere stroken. Alles is te verkrijgen bij Regge Tegels & Vloeren in het assortiment. Ook een populaire keus bij ons assortiment, is PVC visgraat met een lichte eiken look.

PVC in visgraat leggen

Een PVC visgraat vloer is in verschillende formaten te leggen, hierin zit dus nog een keus om het aan te passen naar eigen wens. Regge Tegels & Vloeren kan u ook bij het leggen ondersteunen. Hiervoor staan wij in contact met een groep PVC-leggers. Ook op het gebied van het leggen van uw PVC Visgraat vloer neemt Regge Tegels & Vloeren graag het werk uit handen! Koop uw PVC visgraat vloer inclusief leggen bij Regge Tegels & Vloeren om helemaal geen zorgen meer te hebben.

Een PVC Visgraat vloer kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Heeft u interesse in een visgraat PVC vloer? Kom dan inspiratie op doen bij Regge Tegels & Vloeren in de showroom, wij hebben meerdere series houtlook pvc in visgraat liggen. En krijg hier direct advies van onze verkoopmedewerkers. Voor meer informatie kunt u dan direct contact met ons opnemen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van PVC Visgraat in ons assortiment