PVC Visgraat

PVC visgraat motief een prachtige uitstraling aan de PVC vloer. Door het visgraat motief krijgt een houtlook PVC vloer een extra levendige maar ook chique uitstraling. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een mooie PVC visgraat vloer uit ons ruime assortiment, samen met scherpe prijzen!

Wilt u direct meer informatie over een PVC Visgraat vloer? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een scherpe prijs ontvangen voor PVC Visgraat? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u inspiratie op doen voor uw nieuwe visgraat PVC vloer? Dan kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

PVC in visgraat; Fraaie sfeer voor iedere ruimte

PVC visgraat geeft een fraaie sfeer in iedere ruimte waar de vloer en het motief worden toegepast. Het voordeel van een PVC vloer is de kwaliteit van het materiaal ten opzichte van een 'echten' houten vloer. De uitstraling van een echte houten vloer zal in de loop van de tijd minder worden en ook de onderhoudwerkzaamheden van deze vloeren zijn meer dan bij PVC. Daarom is houtlook PVC een perfecte imitatie van houten vloeren vanwege de voordelen die een PVC vloer met zich mee brengt zoals behoud van uitstraling en het weinige onderhoud. Door een PVC vloer in visgraat motief te leggen creëert u ook nog een extra levendigheid! Een alternatief in de voor PVC Visgraat in de vorm van tegels is er ook. Het alternatief heet keramisch parket visgraat. Keramisch parket visgraat is in tegenstelling tot PVC wel 100% krasvast.

Ons assortiment aan Visgraat PVC

In ons assortiment hebben wij een ruime keus aan PVC vloeren dit in het visgraat motief kunnen worden gelegd. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan eens tussen onze referenties en PVC merken. Voor ons gehele assortiment en een goed advies van onze verkoopadviseurs kunt u het beste langskomen bij ons in de showroom. Enkele populaire PVC Visgraat merken uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld de vloeren van Ambiant, Vivafloors, Therdex of vtwonen. Door verschillende stijlen, kleuren en afmetingen biedt Regge Tegels & Vloeren een PVC Visgraat mogelijkheid voor iedere project. Of u nu wilt gaan voor een brede visgraat vloer van PVC, of juist voor smallere stroken. Alles is te verkrijgen bij Regge Tegels & Vloeren in het assortiment. Ook een populaire keus bij ons assortiment, is PVC visgraat met een lichte eiken look.

PVC Visgraat inclusief leggen

Het leggen van een PVC Vloer visgraat is een werk dat aankomt op precisie. Daarom raden wij aan om een visgraat PVC vloer te laten leggen. Regge Tegels & Vloeren kan u ook bij het leggen ondersteunen. Hiervoor staan wij in contact met een groep PVC-leggers en stoffeerders. PVC Visgraat inclusief leggen kopen bij Regge Tegels & Vloeren betekent dat wij u al het werk uit handen nemen. Dus ook het egaliseren en het legmateriaal hoort bij onze legservice. Op het gebied van het leggen van uw PVC Visgraat vloer neemt Regge Tegels & Vloeren graag het werk uit handen! Koop uw PVC visgraat vloer inclusief leggen bij Regge Tegels & Vloeren om helemaal geen zorgen meer te hebben.

Een PVC Visgraat vloer kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u interesse in een visgraat PVC vloer? Kom dan inspiratie op doen bij Regge Tegels & Vloeren in de showroom, wij hebben meerdere series houtlook pvc in visgraat liggen. En krijg hier direct advies van onze verkoopmedewerkers. Bent u designer, architect of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van PVC Visgraat in ons assortiment