PVC Visgraat

PVC in visgraat motief geeft een prachtige uitstraling aan de PVC vloer. Door het visgraat motief krijgt een houtlook PVC vloer een extra levendige maar ook chique uitstraling. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een mooie PVC visgraat vloer uit ons ruime assortiment, samen met scherpe prijzen! Kom eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen voor iedere soort vloer!

Wilt u direct meer informatie over een PVC Visgraat vloer? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een scherpe prijs weten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Afbeeldingen van PVC Visgraat in ons assortiment

PVC in visgraat; Fraaie sfeer voor iedere ruimte en hoge kwaliteit

PVC in visgraat geeft een fraaie sfeer in iedere ruimte waar de vloer en het motief worden toegepast. Het voordeel van een PVC vloer is de kwaliteit van het materiaal ten opzichte van een 'echten' houten vloer. De uitstraling van een echte houten vloer zal in de loop van de tijd minder worden en ook de onderhoudwerkzaamheden van deze vloeren zijn meer dan bij PVC. Daarom is houtlook PVC een perfecte imitatie van houten vloeren vanwege de voordelen die een PVC vloer met zich mee brengt zoals behoud van uitstraling en het weinige onderhoud. Door een PVC vloer in visgraat motief te leggen creeert u ook nog een extra levendigheid!

Ons assortiment

In ons assortiment hebben wij een ruime keus aan PVC vloeren dit in het visgraat motief kunnen worden gelegd. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan eens tussen onze referenties en PVC merken. Voor ons gehele assortiment en een goed advies van onze verkoopadviseurs kunt u het beste langskomen bij ons in de showroom.

PVC in visgraat leggen

Een PVC visgraat vloer is in verschillende formaten te leggen, hierin zit dus nog een keus om het aan te passen naar eigen wens. Regge Tegels & Vloeren kan u ook bij het leggen ondersteunen. Hiervoor staan wij in contact met een groep PVC-leggers.

Interesse?

Heeft u interesse in een visgraat PVC vloer? Voor meer informatie kunt u dan direct contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen