PVC Vloer inclusief leggen

Het leggen van een PVC vloer is niet de makkelijkste klus. Vooral voor iemand die dit niet dagelijks doet. Daarom biedt Regge Tegels & Vloeren een totaalservice. Naast het adviseren en inspireren kunt u bij ons een PVC vloer kopen inclusief het leggen. Zo nemen wij u graag het werk uit handen!

Benieuwd naar een totaalprijs van een PVC vloer inclusief leggen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wilt u meer informatie over het leggen van een PVC vloer? Neem dan direct contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het leggen en egaliseren van een PVC vloer

U bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer? En u wilt niet alle zorgen van het leggen erbij? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk PVC vloeren inclusief het leggen en egaliseren kopen. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Voor het leggen van een PVC vloer, moet eerst de ondervloer worden geegaliseerd. Vervolgens wordt het PVC verlijmd op de vloer. Na het verlijmen is de vloer vrijwel direct te belopen. Binnen enkele dagen kan de vloer dus gelegd zijn! Het leggen van een PVC vloer is werk dat door een expert moet gebeuren. Dit om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij staan hiervoor in contact met een groep ervaren PVC leggers en stoffeerders. Een PVC vloer inclusief het leggen kunt u daarom kopen bij Regge Tegels & Vloeren!

Ook het leggen van een visgraat PVC vloer

Naast een PVC vloer in recht motief leggen, kan deze ook in visgraat motief gelegd worden. PVC in visgraat motief geeft extra levendigheid aan de vloer. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u een visgraat PVC vloer inclusief het leggen kopen. PVC in visgraat is zelfs het meest populaire legmotief op dit moment! Ook voor de kosten van het leggen van een visgraat PVC vloer inclusief leggen kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

De kosten van een PVC vloer inclusief egaliseren en leggen

De kosten van het egaliseren en leggen van een PVC vloer zijn zeer afhankelijk van de situatie. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de ondervloer of het motief waar de vloer in gelegd moet worden. Bent u benieuwd naar de kosten van een PVC vloer inclusief egaliseren en leggen? Dan kunt u hiervoor ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Het totaalconcept bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt voor het leggen van PVC een totaalconcept. Dit totaalconcept houdt in dat wij u graag al het werk uit handen nemen. Zo geven wij advies en inspiratie om de PVC vloer te kunnen vinden die past bij uw smaak en wens. Vervolgens zorgen wij voor de levering en kan met de legservice de vloer worden verwerkt. Zo komen wij samen met de klant tot het gewenste eindresultaat. Benieuwd naar het totaalconcept van Regge Tegels & Vloeren? Bel of mail ons gerust eens. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan.

Zakelijke projecten

Ook voor zakelijke projecten bieden wij ons totaalconcept op het gebied van PVC Vloeren aan. Bent u dus bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar een PVC vloer inclusief leggen? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele projecten waar wij de PVC vloer hebben mogen verzorgen