Woonboerderij Rijssen

In deze woonboerderij hebben wij het visgraat PVC aangebracht wat bijdraagt aan de prachtige, landelijke sfeer.

Het project Woonboerderij Rijssen

Voor deze prachtige woonboerderij in Rijssen hebben wij PVC in visgraat motief mogen verzorgen. Het natuurlijk ogende PVC in lichte houtlook geeft een fraaie uitstraling aan het interieur van deze woning, mede door de robuuste houten gebinten.

De kwaliteit van PVC

Houtlook PVC heeft vooral kwalitatief meer voordelen dan echt hout. PVC is namelijk slijtvast en onderhoudsvriendelijk, waardoor dit soort vloeren dus tegen een stootje kunnen. Daarnaast kan PVC erg goed worden gecombineerd met vloerverwarming. De vloer zal hierdoor niet enkel warm ogen, maar ook comfortabel warm aanvoelen. De hoge kwaliteit van PVC zorgt ervoor dat u extra lang kunt genieten van een levensechte houtlook PVC vloer.

PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan PVC-vloeren. Een groot deel hiervan hebben wij in onze showroom liggen. Ons assortiment heeft daarnaast iedere smaak wel iets te bieden. Industrieel, modern, houtlook of toch liever natuursteenlook? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer informatie over deze PVC-vloer?

Bent u geinteresseerd in de PVC-vloer van deze referentie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom gezellig langs in de showroom om de vloer in het 'echt' te kunnen bekijken. Direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs te onvangen kan natuurlijk ook!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen