PVC Vloeren

Prachtige PVC Vloeren voor een strakke prijs!

Een pvc-vloer combineert de charme van een houten- of natuurstenen vloer met het gemak van een kunststof vloer. Of u nu op zoek bent naar een moderne, landelijke, industriële of klassieke vloer, het is mogelijk met pvc!

Pvc is zeer onderhoudsvriendelijk, de beschermende toplaag zorgt ervoor dat vocht en vuil zich niet kunnen hechten aan het oppervlak. Een keer stofzuigen en dweilen en de vloer is weer als nieuw. In tegenstelling tot een echte houten vloer heeft de vloer verder geen onderhoud nodig. Daarnaast is pvc verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, maten en stijlen. Een robuuste houten vloer, een klassieke visgraatvloer, een industriële betonlook vloer of de natuurlijke charme van steen; het kan allemaal met pvc.

Regge Tegels&Vloeren biedt u het totaal plaatje aan. Neem gerust contact met ons op, of kom langs in onze vernieuwde showroom in Enter. Onze verkopers staan altijd graag voor u klaar om u van advies op maat te voorzien. Wanneer u uw keuze heeft weten te maken, dan kunt u voor de gehele afhandeling bij Regge terecht. Transport, het leggen van de vloer, en de nazorg, overal zal aan worden gedacht!

Voor een goede service, advies op maat, en een prachtig resultaat, kom dan zeker eens langs bij Regge Tegels&Vloeren.