PVC vloeren

PVC Vloeren combineren de charme van een houten- of natuurstenen vloer met het gemak van een kunststof vloer. Of u nu op zoek bent naar een moderne, landelijke, industriële of klassieke vloer, het is mogelijk met PVC vloeren! PVC is onderhoudsvriendelijk en kan ook nog eens makkelijk worden verwerkt.

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in goed advies samen met een scherpe prijs voor een PVC vloer. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom of neem direct contact met ons op.

Product info

Wat voor een PVC Vloer zoekt u?

De kwaliteit van PVC vloeren

Een PVC vloer is zeer onderhoudsvriendelijk, de beschermende toplaag zorgt ervoor dat vocht en vuil zich niet kunnen hechten aan het oppervlak. Een keer stofzuigen en dweilen en de vloer is weer als nieuw. In tegenstelling tot een echte houten vloer heeft de vloer verder geen onderhoud nodig. Daarnaast is PVC verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, maten en stijlen. Een robuuste houten vloer, een klassieke visgraatvloer, een industriële betonlook vloer of de natuurlijke charme van steen; het kan allemaal met een PVC-vloer.

Welke look met PVC kiest u?

Vrijwel elke look en stijl is te verkrijgen als PVC-vloer. Een landelijke of natuurlijke look is bijvoorbeeld te verkrijgen met een houtlook PVC-vloer. Populair als houtlook PVC-vloer is een PVC met een eiken look. Een meer moderne uitstraling voor de vloer kan dan weer worden verkregen met een betonlook PVC-vloer. Ook zijn er mogelijkheden qua een uitstraling van natuursteen als PVC-vloer. Regge Tegels & Vloeren biedt voor elke wens qua stijl en look PVC-vloeren aan in het assortiment.

Waar kan een PVC vloer gebruikt worden?

Een PVC-vloer kan eigenlijk in elke ruimte toegepast worden. Ook in ruimtes die vochtig en nat worden, of waar een keer iets kan vallen. Dit maakt het mogelijk om PVC vloeren te gebruiken in bijvoorbeeld de woonkamer, keuken of het toilet. Een PVC vloer in de badkamer is mogelijk, maar wij raden het niet aan. Over het algemeen is PVC waterbestendig. Maar wanneer er bijvoorbeeld een langere tijd water op een PVC vloer blijft staan kan het zijn dat de vloer wordt beschadigd. Dit is natuurlijk niet wat u wilt. Zoekt u een vloer voor in de badkamer? Dan raden wij aan om te kiezen voor keramische vloertegels.

Klik of lijm PVC?

Een PVC vloer kan worden aangebracht als klik vloer, maar kan ook verlijmd worden. Kiest u voor klik PVC, dan wordt deze verwerkt door de PVC stroken in elkaar te klikken. Voor klik PVC is er vaak geen geëgaliseerde vloer nodig, maar wel een ondervloeren waar het op verwerkt kan worden. Lijm of plak PVC wordt verwerkt door verlijming op de ondervloer. Deze ondervloer moet geëgaliseerd worden voor een strakke vloer. Door de geëgaliseerde ondervloer komt een verlijmde PVC vloer vaak wat strakker uit de verf dan een klik PVC vloer. Ook kan lijm PVC worden gecombineerd met vloerverwarming.

Combineer met vloerverwarming

Een PVC vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming. Hier dient dan wel te worden gekozen voor PVC dat verlijmd wordt. Zo is het mogelijk om een vloer te krijgen met een prachtige uitstraling, die ook een comfortabel gevoel heeft. Ook bij het aanbrengen van vloerverwarming kan Regge Tegels & Vloeren u ondersteunen.

Ons assortiment aan PVC vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft een zeer uitgebreid assortiment aan PVC vloeren. Ook hebben we een groot van dit assortiment liggen in onze showroom. Dit assortiment heeft elke smaak iets te bieden. Industrieel, modern, houtlook, natuursteenlook? De mogelijkheden zijn eindeloos binnen ons assortiment! Ook qua formaten is het assortiment van Regge Tegels & Vloeren zeer uitgebreid. Wij voeren ook meerdere merken in ons assortiment. Benieuwd naar onze merken? Kijken dan eens op de pagina van onze PVC merken.

Het totaalconcept van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt u het totaalplaatje aan. Onze verkopers staan altijd graag voor u klaar om u van advies op maat te voorzien. Wanneer u uw keuze heeft weten te maken, dan kunt u voor de gehele afhandeling bij Regge Tegels & Vloeren terecht. Transport, het leggen van de vloer, en de nazorg, overal zal aan worden gedacht! Neem gerust contact met ons op, of kom langs in onze vernieuwde showroom in Enter. Wanneer u een PVC vloer bij Regge Tegels & Vloeren koopt kunnen alle zorgen uit handen worden genomen.

PVC Vloeren kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met diverse PVC producenten. Hierdoor kunnen wij PVC tegen een zeer scherpe prijs aanbieden, samen met advies op maat. Op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Dan koopt u deze samen met advies op met bij Regge Tegels & Vloeren. Bent u geïnteresseerd. in een serie PVC of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of breng een bezoek aan onze showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen