PVC Vloer Vloerverwarming

Een PVC vloer met vloerverwarming is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en duurzame vloer voor huis of kantoor. Een PVC vloer is namelijk zeer goed te combineren met vloerverwarming. Dit komt doordat het materiaal de warmte van vloerverwarming goed geleid.

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u uw PVC vloer kopen samen met het aanleggen van de vloerverwarming. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheid? Breng dan een bezoek aan onze showroom, of neem direct contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe totaalprijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Is een PVC vloer geschikt voor vloerverwarming?

PVC uit ons assortiment wordt gemaakt van kunststof. Het materiaal kunststof is een goede geleider van de warmte die af komt van vloerverwarming. Doordat het materiaal een goede geleider is haalt u een hoog rendement uit de vloerverwarming. Ook zijn de PVC-stroken dun, dunner dan bijvoorbeeld tegels. Hierdoor hebben ze dus een lagere weerstand en wordt de warmte beter en sneller door het materiaal geleid. Een PVC vloer is dus uitermate geschikt voor de combinatie met vloerverwarming.

Bespaar op uw energierekening

Zoals gezegd is PVC een warmte geleidend materiaal. De warmte wordt dus goed opgenomen en vastgehouden door het materiaal. Het rendement van een PVC vloer met vloerverwarming is dan ook zeer hoog. Zo bespaart u energie. En dat is weer goed voor uw eigen portemonnee!

Voordelen van een PVC vloer met vloerverwarming

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een PVC vloer met vloerverwarming:

  • Comfort: Vloerverwarming zorgt ervoor dat je voeten nooit meer koud aanvoelen, wat vooral in de winter fijn is. Bovendien is een PVC vloer zacht en warm aan de voeten, wat het comfort verder verhoogt.

  • Duurzaamheid: PVC vloeren zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang mee gaan zonder dat ze beschadigen. Ze zijn bestand tegen vocht, stoten en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek of stofzuiger.

  • Gemak: PVC vloeren zijn eenvoudig te installeren en kunnen over de meeste bestaande vloeren heen worden gelegd, zonder dat je de oude vloer hoeft te verwijderen. Dit bespaart tijd en geld.

  • Kostenbesparing: Vloerverwarming kan een aantrekkelijke keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige verwarming. Doordat de warmte van onderaf komt, is er minder warmteverlies en kan de thermostaat lager worden gezet, wat leidt tot lagere energiekosten.

Wat kost PVC met vloerverwarming?

De kosten van de combinatie tussen vloerverwarming en een PVC Vloer zijn afhankelijk van enkele factoren. Bijvoorbeeld wat de staat is van de huidige vloer. Of voor welk type en formaat PVC u wilt kiezen. Daarom is er geen vaste prijs voor PVC met vloerverwarming. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u hiervoor een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen. WIj maken u dan een totaalprijs naar uw situatie. Ook het leggen van de PVC vloer kan bij deze prijs in worden berekend. Langskomen bij ons in de showroom om meer informatie en een totaalprijs te ontvangen kan natuurlijk ook.

Genoeg keuze in ons assortiment

Alle PVC vloeren in ons assortiment zijn geschikt voor de combinatie met vloerverwarming. Dus u kunt uw PVC vloer kiezen naar wens en smaak. Dit kan bijvoorbeeld houtlook PVC zijn dat in visgraat motief wordt verwerkt. Of een strakke en moderne betonlook PVC vloer. Iedere stijl en legmotief kan worden verkregen in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. U kunt dit assortiment komen bekijken bij ons in de showroom.

De totaalservice van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt omtrent een PVC vloer met vloerverwarming een totaalconcept aan. Dit concept houdt in dat wij u willen ontzorgen binnen het proces. Van inspiratie en advies tot het verwerken van de vloerverwarming en het leggen van de PVC vloer. Voor inspiratie en advies bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Voor het aanbrengen van de vloerverwarming staan wij in contact met verschillende bedrijven. Het leggen van de PVC vloeren laten wij doen door onze eigen stoffeerders. U kunt dus uw vloerverwarming en PVC laten leggen bij ons. Met de totaalservice van Regge Tegels & Vloeren vindt u alles voor een PVC vloer met vloerverwarming onder één dak bij een ervaren partij. Wij ontzorgen u graag!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele projecten waarbij een PVC vloer is gecombineerd met vloerverwarming