Keramisch Parket Buiten

Keramisch parket wordt veel gebruikt voor binnenruimtes, voor bijvoorbeeld het terras wordt er niet heel snel gedacht aan keramisch parket. Echter is er ook keramisch parket dat toegepast kan worden in de buitenruimte met een dikte van 2 cm of meer. Creeer met deze mogelijkheid prachtige, natuurlijke en landelijke stijlen bij u in de tuin of op het terras.

Kom inspiratie op doen voor keramisch parket in de buitenruimte bij ons in de showtuin en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers. Heeft u direct een vraag of wilt u meer informatie? Dan kunt u ook hier contact met ons opnemen. Benieuwd naar een prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De charme van hout ook buiten met keramisch parket buiten

Houtlook gebruiken bij uw terras en tuin. Dit is helaas niet mogelijk met echt hout, omdat echt hout niet geschikt is voor de omstandigheden van buiten. Echter is met keramisch parket voor buiten de charme van echt hout wel te verkrijgen voor uw buitenruimte. Dit komt omdat de keramische houtlook tegels voor buiten gemaakt zijn van keramiek. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en vochtbestendig. Door deze keramische tegels af te werken in een dikte van 2 of 3 cm is dit keramisch parket ideaal voor gebruik als bijvoorbeeld houtlook terrastegel.

De mogelijkheden uit ons assortiment

Keramisch parket buiten is iets dat eigenlijk pas de laatste paar jaren populairder is geworden. Daarom was het assortiment in het begin ook wat beperkt. Maar de mogelijkheden qua keramische parket tegels voor buiten steeds uitgebreider. Dit zit vooral in de keus qua afmetingen en kleuren. Met deze mogelijkheden kunt u in ons assortiment het keramisch parket voor buiten vinden dat past bij uw smaak. Het materiaal is verkrijgbaar in een dikte van 2 of 3 cm in ons assortiment. Ons assortiment aan keramisch parket outdoor is ook te bekijken bij ons in de showtuin. De showtuin is gevestigd aan de Vonderweg 25 in Enter.

Keramisch parket buiten leggen

Keramisch parket leggen in de buitenruimte is eigenlijk niets anders dan de 'normale' verwerking van terrastegels. Wanneer u kiest voor keramisch parket van 2 cm kunnen de tegels bijvoorbeeld met voegmortel worden verwerkt. Houtlook keramische buitentegels van 3 cm kunnen eventueel al direct op een verstevigd zandbed worden verwerkt. Ook voor advies over het leggen van keramisch parket buiten bent u van harte welkom bij Regge Tegels & Vloeren.

Keramisch parket buiten kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een specialist in keramisch parket, ook in keramisch parket voor buiten. Kom keramisch parket outdoor gerust eens bekijken bij ons in de showtuin en krijg daarbij direct advies van onze verkoopmedewerkers. Wanneer u een vraag heeft kan er natuurlijk ook direct contact met ons opgenomen worden. Voor een zakelijk project op zoek naar een houtlook tegel voor buiten? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier. Neem voor meer informatie over tegels voor buiten ook eens een kijkje op onze site van Keramische Buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen uit ons assortiment