Outdoor Keramisch Parket

Keramisch parket wordt veel gebruikt voor binnenruimtes, voor bijvoorbeeld het terras wordt er niet heel snel gedacht aan keramisch parket. Echter is er ook keramisch parket dat toegepast kan worden in de buitenruimte met een dikte van 2 cm of meer. Creeer met deze mogelijkheid prachtige, natuurlijke en landelijke stijlen bij u in de tuin of op het terras.

Kom inspiratie op doen voor keramisch parket in de buitenruimte bij ons in de showtuin en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers. Heeft u direct een vraag of wilt u meer informatie? Dan kunt u ook hier contact met ons opnemen. Benieuwd naar een prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Een houtlook terrastegel voor de charme van hout buiten

Houtlook op uw terras of in uw tuin. Dit is helaas niet mogelijk met echt hout, omdat echt hout niet geschikt is voor de omstandigheden van buiten. Echter is met keramisch parket voor buiten de charme van echt hout wel te verkrijgen voor uw buitenruimte. Dit komt omdat houtlook tegels voor buiten gemaakt zijn van keramiek. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en vochtbestendig. Door deze keramische tegels af te werken in een dikte van 2 of 3 cm is dit keramisch parket ideaal voor gebruik als bijvoorbeeld houtlook terrastegel.

Iedere stijl verkrijgbaar.

Het leggen van keramisch parket buiten

Keramisch parket leggen in de buitenruimte is eigenlijk niets anders dan de 'normale' verwerking van buitentegels. Wanneer u kiest voor keramisch parket van 2 cm kunnen de tegels bijvoorbeeld met voegmortel worden verwerkt. Houtlook keramische buitentegels van 3 cm kunnen eventueel al direct op een verstevigd zandbed worden verwerkt. Ook voor advies over het leggen van keramisch parket buiten bent u van harte welkom bij Regge Tegels & Vloeren.

Keramisch parket buiten bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een specialist in keramisch parket, ook in keramisch parket voor buiten. Kom houtlook buitentegels gerust eens bekijken bij ons in de showtuin en krijg daarbij direct advies van onze verkoopmedewerkers. Wanneer u een vraag heeft kan er natuurlijk ook direct contact met ons opgenomen worden.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen