Del Conca Monteverde

De Del Conca Monteverde is een collectie keramische tegels, waarvoor de inspiratie is gehaald uit een natuurlijke houtlook. Door deze inspiratiebron, brengt de Monteverde een ‘echte’ houtlook overal waar de collectie gebruikt wordt, maar dan in de voordelen van hoogwaardig keramiek waardoor de kwaliteit van de vloer of wand van hoge kwaliteit is!

Heeft u interesse in de Del Conca Monteverde? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook atlijd langskomen bij ons in de showroom, voor advies van onze verkopers.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Del Conca Monteverde collectie

De Del Conca Monteverde collectie heeft een houtlook, die ieder kenmerk van ‘echt’ hout weergeeft tot in kleine details. Deze houtlook brengt rustiek met zich mee, overal waar ze wordt toegepast. De Monteverde collectie is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties en 2 formaten die dicht bij het gevoel van echte houten planken blijft.

Monteverde toepassing

De Monteverde is voor zowel binnen als buiten toe te passen, omdat de Del Conca Monteverde collectie ook een speciale 20 mm afwerking heeft. Dus bent u op zoek naar een houtlook, maar dan in de voordelen van hoogwaardig keramiek? Dan is de Monteverde collectie een goede uitkomst!

Kleuren en afmetingen

De Monteverde is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Monteverde MN 1
– Monteverde MN 5
– Monteverde MN 9
– Monteverde MN 10

Afmetingen:
20×80 cm, 16.5×100 cm

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Om een prijs te ontvangen, kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Monteverde collectie: