Del Conca Tegels

Del Conca Tegels is een Italiaans tegelmerk met een zeer uitgebreid assortiment in verschillende vloer- en wandtegels. Door inzet van de nieuwste, meest innovatieve technieken produceert Del Conca op duurzame wijze haar producten. Deze Italiaanse producent van keramiek staat bekend om de uitstekende kwaliteit.

Regge Tegels & Vloeren kan Del Conca Tegels aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Product info

Enkele series uit het assortiment:

Met Del Conca Ceramica de garantie van Italiaanse kwaliteit

Del Conca Ceramica is een bedrijf dat actief is op de tegelmarkt sinds 1979. Dit bedrijf voert een uitgebreid assortiment van maar liefst meer dan 80 tegelseries. Hierdoor kunt u elke ruimte precies inrichten naar wens, zowel de vloer als de wand. Dankzij een focus op innovatie in zowel design als productietechnologie is dit Italiaanse bedrijf een gevestigde naam geworden in de industrie van keramische tegels. Door de tegels aan de hoogste kwaliteitseisen te onderwerpen levert Del Conca tegels niets anders dan de hoogste kwaliteit aan keramische tegels.

Het assortiment van Del Conca

Del Conca heeft een uitgebreid assortiment waarin elke stijl naar voren komt. Keramisch parket, marmer- en houtlook of natuursteen, overal heeft dit Italiaans tegelmerk een keramische oplossing voor. Deze tegels zijn overal toe te passen, dus geef nu uw woonkamer, badkamer of kueken de moderne en stijlvolle look die nodig is! Uit dit assortiment is bijvoorbeeld een terrazzo tegel zeer populair. Del Conca terrazzo tegels vindt u bijvoorbeeld in de Del Conca Frammenti serie.

Een Del Conca vloertegel

De vloer wilt u uiteraard van een hoge kwaliteit voorzien. Dan is een vloertegel van dit merk een goede mogelijkheid. Dit bedrijf richt zich namelijk op de productie van hoge kwaliteit vloertegels. Daarnaast zijn deze vloertegels uiteraard van hoge kwaliteit aan keramiek. Del Conca vloertegels zijn een uitstekende combinatie tussen een fraaie stijl en goede kwaliteit.

Ook voor buiten

Del Conca tegels produceert ook tegels voor buitenruimtes. Dit doet het bedrijf door tegels van binnen aan te bieden met een dikte van 20 of 30 mm. Zo kunnen de prachtige collecties kunnen ook buitenruimtes worden verfraaid. Ook kan er bijvoorbeeld voor gekozen worden om dezelfde tegels binnen en buiten te gebruiken. Meer informatie over deze terrastegels? Neem dan eens contact met ons op of kom langs bij ons in de showtuin.

Del Conca Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Del Conca Tegels vindt u tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u hierbij voorzien van een goed advies op maat. Bent u geïnteresseerd in de tegels van dit merk of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen