Del Conca Tegels

Del Conca Tegels is een Italiaans tegelmerk met een zeer uitgebreid assortiment in verschillende vloer- en wandtegels. Door inzet van de nieuwste technieken produceert Del Conca op duurzame wijze haar producten. Del Conca tegels staan bekend om de uitstekende kwaliteit.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Del Conca aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele series van Del Cona:

Del Conca Ceramica

Del Conca Ceramica is een bedrijf dat actief is op de tegelmarkt sinds 1979. Del Conca Ceramica voert een uitgebreid assortiment van maar liefst 76 tegelseries. Hierdoor kunt u elke ruimte precies inrichten naar wens, zowel de vloer als de wand. Dankzij een focus op innovatie in zowel design als productietechnologie is Del Conca een gevestigde naam. Door de tegels aan de hoogste kwaliteitseisen te onderwerpen levert Del Conca niets anders dan de hoogste kwaliteit keramische tegels.

Het Del Conca Tegels assortiment

Del Conca heeft een uitgebreid assortiment waarin elke stijl naar voren komt. Keramisch parket, marmer- en houtlook of natuursteen, overal heeft Del Conca een keramische oplossing voor. Deze tegels zijn overal toe te passen, dus geef nu uw woonkamer, badkamer of kueken de moderne en stijlvolle look die nodig is!

Ook voor buiten

Del Conca produceert ook tegels voor buitenruimtes. Dit doet het bedrijf door tegels van binnen aan te bieden met een dikte van 20 of 30 mm. Meer informatie over deze buitentegels? Neem dan eens contact met ons op of kom langs bij ons in de showtuin.

Del Conca Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Del Conca Tegels vindt u tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u hierbij voorzien van een goed advies op maat. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Del Conca of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen