Del Conca Tegels

Del Conca is een Italiaans tegelmerk met een zeer uitgebreid assortiment in verschillende vloer- en wandtegels. Door inzet van de nieuwste technieken produceert Del Conca op duurzame wijze haar producten. Del Conca tegels staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Lees hier meer over Del Conca tegels. 

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Del Conca aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Del Conca series: 

Del Conca tegels

Del Conca voert een uitgebreid assortiment van maar liefst 76 tegelseries. Hierdoor kunt u elke ruimte precies inrichten naar wens, zowel de vloer als de wand. Dankzij een focus op innovatie in zowel design als productietechnologie is Del Conca een gevestigde naam. Door de tegels aan de hoogste kwaliteitseisen te onderwerpen levert Del Conca niets anders dan de hoogste kwaliteit keramische tegels.  De populairste keramische tegelseries van Del Conca zijn de HNT Nat, HSU Soul en HSU2.

Del Conca toepassingen

Del Conca heeft een uitgebreid assortiment waarin elke stijl naar voren komt. Keramisch parket, marmer- en houtlook of natuursteen, overal heeft Del Conca een keramische oplossing voor. Deze tegels zijn overal toe te passen, dus geef nu uw woonkamer, badkamer of kueken de moderne en stijlvolle look die nodig is!

Del Conca tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Del Conca of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

 

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!