Del Conca Wild

Del Conca Wild tegels zijn geïnspireerd op de ruige, ongetemde schoonheid van de natuur. De keramische tegels brengen een natuurlijke en primitieve breccia tot leven met een onmiskenbare uitstraling. Kleine stenen in ton-sur-ton kleuren zijn verspreid over het oppervlak van deze steenlook keramische tegels. Benieuwd naar een prijsopgave voor de Del Conca Wild collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bij vragen over de tegels kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Del Conca Wild

Met de collectie Del Conca Wild betreedt u een wereld van natuurlijke pracht, gevangen in verfijnde keramische tegels. Deze collectie van Del Conca Tegels is een eerbetoon aan de schoonheid van wilde natuurlijke landschappen en biedt een verfrissende kijk op tegelontwerp. De textuur van de Del Conca Wild is natuurlijk en uniform, waardoor het ideaal is voor het bekleden van zowel horizontale als verticale oppervlakken. Hierdoor kunt u heldere totaal-look instellingen creëren die worden gekenmerkt door indrukwekkende, maar lichte architecturale ruimtes. Del Conca Wild tegels zijn verkrijgbaar in vier prachtige kleuren: White, Grey, Beige en Greige. Daarnaast biedt de collectie twee opvallende mozaïektegelopties. De "Universal" mozaïek kenmerkt zich door moderne geometrische lijnen, terwijl "Stars" een gestileerde ster weerspiegelt. Deze natuursteenlook tegels zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder 120x120, 60x120, 80x80, 60x60 en 30x60 cm, allemaal met dezelfde dikte van 8.5 mm. Dit geeft u de flexibiliteit om deze tegels te gebruiken voor uiteenlopende ontwerptoepassingen en ruimtes.

De voordelen van een keramische natuursteenlook tegel

Del Conca Wild brengt niet alleen een vleugje natuurlijke schoonheid in uw interieur, maar biedt ook duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze keramische vloertegels zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Door de hoogwaardige kwaliteit van het keramiek wordt deze tegel ook veel gebruikt in ruimtes die druk belopen worden.

De collectie Del Conca Wild kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de collectie Del Conca Wild graag aan met goed advies en een aantrekkelijke prijs. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Of bezoek eens onze showroom waar wij graag voor u klaar staan met meer informatie. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met een accountmanager op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de tegels