Houtlook Terrastegels

Houtlook terrastegels geven de mogelijkheid om een rustieke, houten uitstraling te geven aan uw buitenruimte. Houtlook keramische terrastegels zijn vaak 2, 3 of 4 cm dik en hierdoor uitstekend geschikt voor de omstandigheden van buiten. Door de productietechnologiën van de tegelfabrieken wordt een niet van echt te onderscheiden houtlook gegeven aan de tegels en gecombineerd met het keramische materiaal geeft dit de perfecte mogelijkheid om een kwalitatief hoogwaardige houtlook vloer te krijgen voor uw buitenruimte.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van houtlook terrastegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom eens inspiratie en advies op doen bij ons in de showroom. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een scherpe prijs kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De voordelen van keramische terrastegels houtlook bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt een assortiment aan houtlook terrastegels die allemaal van keramiek gemaakt zijn. Het voordeel van houtlook keramische terrastegels is het materiaal waar de terrastegels van gemaakt zijn, namelijk keramiek. Het keramiek zorgt ervoor dat de tegels kleur, kras en slijtvast zijn en bovendien uitstekend bestand tegen de omstandigheden van buiten. Door de geavanceerde printtechnologiën wordt hierbij ook een levensechte houtlook verkregen tot in het kleinste detail. De combinatie van keramiek en een levensechte houtlook is dat uw terras een prachtige uitstraling krijgt, die zeer duurzaam en onderhoudsvrij is.

Een natuurlijk karakter buiten

Wat voor een look brengen houtlook terrastegels? Met de natuurlijke charme, die gebracht wordt door de kenmerken van houtlook, wordt de uitstraling van hout ook mogelijk voor tuin en terras. Dit was eerder niet mogelijk, omdat echt hout buiten bijna niet gebruikt kon worden door de kwaliteit. De kwalitatieve nadelen heeft u niet met keramische houtlook terrastegels. Hierdoor kan met dit materiaal een natuurlijk karakter worden verkregen voor iedere buitenruimte. Het natuurlijke karakter kan ook nog eens worden aangepast naar wens. Dit komt door de diverse maatvoeringen en kleurscala's waarin houtlook tegels voor buiten verkrijgbaar zijn bij Regge Tegels & Vloeren.

Assortiment met diverse maten en kleuren

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren aan houtlook terrastegels is er op gericht om de populaire uitstraling van keramisch parket ook voor buiten mogelijk te maken. Wij vinden het hierbij belangrijk dat voor de wens en smaak van een ieder mogelijkheden te vinden zijn in ons assortiment. Dit doen wij door houtlook tegels van keramiek in een breed scala aan kleuren en maatvoeringen aan te bieden. De diverse kleuren zijn bijvoorbeeld beige, creme, zwart, grijs of bruin. Allemaal kleuren die passen bij een houtlook. De formaten lopen ook uit een. Deze beginnen bij bijvoorbeeld 40x80 cm maar zijn verkrijgbaar tot houtlook buitentegels van wel 30x180 cm. Bij ons in de showtuin hebben wij meerdere voorbeelden liggen van keramische houtlook terrastegels. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers.

Meer informatie over terrastegels houtlook?

Wilt u meer informatie over ons assortiment aan keramische houtlook tegels voor buiten? Dan kunt u bij ons langskomen in de showtuin, of direct contact met ons opnemen. Bent u bezig met een zakelijke project en op zoek naar buitentegels met een houtlook? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen