Flaviker Dakota

Flaviker Dakota is mooi keramisch parket met een natuurgetrouwe houtlook uitstraling van Flaviker Tegels. Dakota tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. Houtlook tegels hebben de uitstraling van hout maar alle voordelen van keramiek. Vooral onderhoudsgemak en duurzaamheid zijn twee grote voordelen van keramiek. Met de Flaviker Dakota wordt een houtlook tegel in huis gehaald, dat vrijwel niet van echt hout te onderscheiden is!

Regge Tegels & Vloeren kan de Dakota collectie leveren tegen een scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs, of kom langs bij ons in de showroom voor meer inspiratie en informatie van onze verkopers. U kunt bij vragen ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Dakota collectie keramisch parket

De Flaviker Dakota serie bestaat uit vier verschillende kleurnuances. Deze bestaan uit twee warmere kleuren en twee neutrale kleuren. Zo is er variatiemogelijkheid binnen de Flaviker Dakota serie. De warmere kleuren zorgen voor een gezellige, gemoedelijke sfeer binnen de ruimte. De neutrale kleuren zorgen voor een rauwere, modernere sfeer die toch nog natuurlijke elementen toevoegt. Door de natuurlijke imperfecties is het parket niet van echt hout te onderscheiden en geeft het de ruimte een warme uitstraling.

Breng een natuurlijke sfeer in uw huis

Door de houtlook in keramiek wordt de gebruiksmogelijkheid van houtlook uitgebreid. Denk eens aan een fraaie houtlook in bijvoorbeeld de badkamer! Heerlijk om even tot rust te komen. De Flaviker Dakota kan als keramisch parket ook een natuurgetrouw karakter brengen bij u in huis. Naast gebruik voor binnen, kan de Flaviker Dakota ook buiten voor een natuurlijke look zorgen.Hiervoor is een speciale afwerking met een dikte van 20 mm geproduceerd binnen de collectie.

Kleuren en afmetingen

De Flaviker Dakota houtlook tegels zijn te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Dakota is te verkrijgen in de kleuren:

  • Dakota Naturale
  • Dakota Avana
  • Dakota Grigio
  • Dakota Tortora

De Dakota is te verkrijgen in de afmetingen:
20×80 cm, 20×120 cm, 30×120 cm, 20×170 cm, 40×170 cm

Flaviker Dakota tegels bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs

Regge Tegels & Vloeren kan de de tegel van Flaviker aanbieden tegen scherpe prijzen, samen met advies op maat. Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Dakota of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Of bezig met een zakelijk project? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Flaviker Dakota collectie