Visgraat Wandtegels

Visgraat wandtegels zijn de trend op dit moment. Wandtegels in visgraat motief zorgen voor een levendige, dynamische stijl. Deze stijl kan aangepast worden naar eigen wens met verschillende kleuren en afmetingen waar visgraat wandtegels in te verkrijgen zijn. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over de toepassing van deze tegels aan de wand, u bent altijd van harte welkom bij ons in de showroom om inspiratie op te doen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van visgraat wandtegels? Kom dan langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wandtegels met een visgraat motief

Wandtegels met een visgraat motief zijn geen speciale ontwikkelde tegels. Het visgraat motief komt namelijk door het legpatroon, waarbij de tegels in een hoek van 90 graden tegen elkaar worden gelegd. Dit motief geeft de levendigheid waar het visgraat motief om bekend staat. Daarnaast worden visgraat wandtegels vaak gecombineerd met de meest prachtige kleuren. Deze combinatie van kleuren en het visgraat motief zorgen ervoor dat wandtegels met een visgraat motief een eigen stijl aan iedere wand en muur geven. Populaire kleuren waar de wandtegels in gebruikt worden zijn bijvoorbeeld groene of zwarte visgraat wandtegels.

Kleinere afmetingen

Wandtegels die gebruikt worden voor het visgraat motief, zijn vaak van een kleiner formaat. Dit zijn kleinere formaten van bijvoorbeeld 10x30 cm of 5x15 cm. Deze kleinere formaten zijn ideaal voor de toepassing aan de wand, door het dynamische effect en de formaten die perfect passen op een kleiner opppervlak.

Voor iedere ruimte te gebruiken

Visgraat wandtegels kunnen gebruikt worden in iedere ruimte. Ruimtes die het meest gekozen worden voor de toepassing van visgraat wandtegels zijn het toilet, de keuken of de badkamer. Deze ruimtes hebben vaak kleinere wanden die een eigen stijl zoeken. Deze eigen stijl kan worden verkregen door visgraat wandtegels. Met de ruime variatie in kleuren, afwerkingen en afmetingen kunnen visgraat wandtegels voor de keuken, het toilet of de badkamer aangepast worden naar eigen wens. Daarnaast is de combinatie met de vloertegels die u kiest ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld tussen de combinatie met strakke betonlook vloertegels, of het speelse effect van Portugese tegels op de vloer.

Visgraat wandtegels in de keuken

Een populaire ruimte voor wandtegels in visgraat motief in de keuken. Dit komt omdat het dynamische effect van visgraat wandtegels die in de keuken gebracht wordt. Waar de visgraat tegels in een keuken vaak worden toegepast is bijvoorbeeld de achterwand. Dit is een plek in de keuken die het interieur van de keuken helemaal af kan maken. Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u wandtegels voor visgraat in de keuken in vele kleurvariaties zodat u deze ruimte helemaal af kunt maken.

Visgraat wandtegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over het gebruik van visgraat wandtegels. Kom voor di advies gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Voor een totaalprijs kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen