Regge Projects voor uw zakelijke project

Bent u interieurontwerper, architect of bezig met een zakelijk project en op zoek naar een ervaren partner op het gebied van vloer- of wandafwerkingen? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres! Voor zakelijke projecten ondersteunen wij u met Regge Projects. Regge Projects is uw betrouwbare partner voor zakelijke projecten waarbij kwaliteit, persoonlijke service en een scherpe prijs voorop staan. Als onderdeel van Regge Tegels & Vloeren streven we er bij Regge Projects naar om uw zakelijke project tot een succes te maken door met u mee te denken. En al uw zorgen uit handen te nemen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Regge Projects? Neem dan gerust contact met ons op. Of neem een kijkje op de vernieuwde website van Regge Projects. U kunt ook het zakelijk contactformulier invullen die onderaan deze pagina staan

Onze recente zakelijke projecten:

Regge Projects denkt met u mee bij zakelijke projecten

Bij Regge Projects geloven we in het belang van een nauwe samenwerking met onze klanten. We willen uw visie begrijpen en uw doelen verwezenlijken. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te ondersteunen in elke fase van uw project, vanaf de eerste adviezen en inspiratie tot aan de levering en verwerking van de materialen op locatie. We luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën en werken samen met u aan een oplossing die perfect aansluit op uw behoeften en het beoogde gebruik van de ruimte. Bij Regge Projects gaat het niet alleen om het leveren van hoogwaardige producten, maar vooral ook om het creëren van een langdurige en betekenisvolle relatie met onze klanten. Uw tevredenheid staat bij ons centraal, en we streven er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit een prachtige keramische wand- en vloerafwerkingen. Hierbij heeft u een ruime keuze uit een breed scala aan kleuren, dessins, formaten en materialen. Of het nu gaat om een eigentijdse look, een klassieke uitstraling of een modern design, we hebben altijd een geschikte oplossing in huis om uw project tot leven te brengen. Van kleine patroontegeltjes voor aan een bar tot XXL-formaten voor aan de wand. Voor alle projecten vindt u een oplossing in het assortiment van Regge Projects.

Het totaalconcept van Regge Projects

Bij Regge Projects bieden wij een “full-service” pakket aan, zodat u zich daar bij zakelijke projecten niet druk om hoeft te maken. Wij begeleiden ons aandeel van selectie tot uitvoering:

 • Adviseren en inspireren bij ons in de showroom door onze verkoopmanagers
 • Het inmeten van de vloer
 • Het verwerken van gekozen producten
 • Volledige afwerking
 • Vloerverwarming indien gewenst
 • Gratis aanlevering monster
 • Ruim assortiment
 • Snelle levering
 • A-kwaliteit
 • Goede prijs
 • Full-service

Direct contact met de fabrikanten

Wat ons onderscheidt, is ons directe contact met fabrikanten door heel Europa. Door deze sterke en directe contacten kunnen we onze producten aanbieden voor een scherpe prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien zorgt dit directe contact ervoor dat we snel kunnen schakelen en korte levertijden kunnen garanderen, zodat uw project zonder vertraging kan doorgaan. Door enkel te werken met A-kwaliteit fabrikanten bent u verzekerd van hoogwaardig producten.

Neem contact met ons op