Terrastegels

Terrastegels in verschillende stijlen vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs. De terrastegels uit ons assortiment zijn allemaal gemaakt van keramiek, wat betekent dat alle buitentegels voor tuin en terras van topkwaliteit zijn. U bent van harte welkom om ons assortiment aan tegels voor het terras te komen bekijken bij ons in de showtuin. Hier krijgt u direct advies en informatie van onze verkoopadviseurs! Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over de terrastegels uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe totaalprijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Product info

Terrastegels voor de stijl van uw tuin

Terrastegels zijn er in een ruime variatie aan afmetingen en looks. Met deze variatie is de tegel op uw terras aan te passen naar eigen wens en stijl. De verschillende stijlen zijn bijvoorbeeld betonlook, natuursteenlook of houtlook terrastegels. Met een betonlook tegel op het terras kiest u voor een moderne stijl die past in de hedendaagse trends. Met een natuurstenlook terrastegel wordt er gekozen voor een rustiek karakter. Kiest u voor een houtlook keramische terrastegel? Dan krijgt u de kenmerken van natuurlijke charme als stijl voor uw tuin en terras.

Een uitgebreid assortiment aan terras tegels

Regge Tegels & Vloeren biedt een uitgebreid assortiment aan terras tegels. Met ons uitgebreide assortiment willen wij voor iedere en wens en ieder gebruik een mogelijkheid bieden. De tegels uit ons uitgebreide assortiment zijn allemaal keramisch. De keramische tegels hebben daarbij een dikte van 2 of 3 cm. Met een dikte van 2 of 3 cm zijn de terrastegels goed bestand tegen de omstandigheden van buiten en wordt het leggemak vergroot.

De voordelen van keramiek

Het gehele assortiment aan tegels van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramische tegels. Ook onze terrastegels zijn allemaal terrastegels gemaakt van keramiek. Dat onze tuin- en terrastegels van keramiek zijn, brengt vele voordelen met zich mee. Keramische tegels zijn namelijk kleur, kras en slijtvast. Daarnaast ook nog onderhoudsarm en vochtbestendig. Met deze eigenschappen krijgt een terras van keramiek een lange duurzaamheid. Ook heeft u vrijwel geen omkijken naar het onderhoud. Terrastegels van keramiek zijn er in vele soorten en maten. Vrijwel iedere look is te verkrijgen in de voordelen van keramiek. Bijvoorbeeld natuursteenlook, betonlook of houtlook tegels voor buiten. De keramische tegels voor buiten hebben vaak een dikte van 2 of 3 cm. Dit maakt ook verwerking een stuk makkelijker.

Vele formaten verkrijgbaar

De terras tegels bij ons in het assortiment zijn natuurlijk in vele variaties qua formaat verkrijgbaar. Populaire formaten zijn terrastegels van 60x60 cm of 80x80 cm. Maar het aanbod aan formaten is de laatste jaren gegroeid. Zo zijn er tegenwoordig ook XL terrastegels van 60x120 cm of 120x120 cm. Met de XL formaten voor buiten kunnen uniforme, continuerende looks voor buiten worden verkregen. Door verschillende maten aan te bieden kunnen de terrastegels uit ons assortiment aangepast worden naar het project.

De mogelijkheden van maatwerk

Bent u op zoek naar terrastegels voor bijvoorbeeld een dakterras of rondom een zwembad? Ook dan kunt u terecht bij Regge Tegels & Vloeren. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij maatwerk voor terrastegels. Dit maatwerk voor buitenprojecten hebben wij al vele malen mogen doen. Door de ervaring die wij hierbij hebben opgebouwd kunnen wij u goed voorzien van advies op maat. Zo komt u met het maatwerk van Regge Tegels & Vloeren tot het gewenste resultaat voor tuin en terras.

Het onderhoud van terrastegels

Voor een mooi terras is het altijd goed om het terras schoon te houden. Het periodiek verwijderen van zand, aarde, bladeren, vet of andere vervuiling is dan ook zeer aan te raden. Maar in principe kan er met de keramische terrastegels niets gebeuren. Dit omdat er door gesloten poriën niks in de tegels zelf kan trekken. Veel meer dan zo nu en dan een keer de tegels schoonmaken, is er dan ook niet nodig voor het onderhoud van terrastegels.

Kom inspiratie op doen voor terrastegels in de showtuin van Regge Tegles & Vloeren

Wilt u inspiratie op doen voor uw terrastegel? Kom dan langs bij ons in de showtuin. Hier adviseren onze verkoopmedewerkers u ook graag over de mogelijkheden van tegels voor tuin en terras uit ons assortiment. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Met een zakelijk project bezig? Bijvoorbeeld als tuinarchitect of hovenier? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen