Keramisch Parket Recht Gelegd

Keramisch parket kan in vele motieven worden verwerkt, zo kunnen de tegels ook recht worden gelegd. Door het keramisch parket recht te leggen, wordt een uitstraling aan de vloer gegeven die dicht komt bij het gevoel van echte houten planken.

Wilt u meer informatie over keramisch parket dat recht is gelegd? Neem dan direct contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor advies en inspiratie van onze verkopers. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor keramisch parket recht is gelegd.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Keramisch parket recht leggen

Naast visgraat motief wordt er voor keramisch parket vaak ook gekozen om de tegels recht te leggen. Dit geeft het effect van een natuurlijke en echte houten vloer, met een rustiek karakter. Dit is perfect om een rustige en natuurlijke basis te geven aan uw ruimte. Door keramisch parket recht te leggen, zijn er ook grotere formaten van planken mogelijk, bijvoorbeeld 30x200 cm of 25x180 cm.

Keramisch parket leggen met Regge Tegels & Vloeren

Naast het leveren van tegels naar uw wens, kan Regge Tegels & Vloeren u natuurlijk ook ondersteunen bij het verwerken van de tegels. Hiervoor staan wij in contact met een groep tegelzetters die kwaliteit afleveren. Dus ook over het leggen van keramisch parket hoeft u zich geen zorgen te maken!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het (recht) leggen van keramisch parket? Neem dan direct contact met ons op of kom eens langs bij ons in de showroom voor een goed advies van onze verkopers.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van keramisch parket recht gelegd uit ons assortiment: