NovaBell Eiche

Met de NovaBell Eiche heeft NovaBell een prachtige serie keramisch parket geproduceerd. De NovaBell Eiche heeft de natuurlijke, warme uitstraling van eikenhout. Eiche heeft de prachtige contouren van eikenhout tot in het kleinste detail overgenomen. Hierdoor is de Eiche een niet van echt te onderscheiden houtlook keramisch parket, in de praktische voordelen van keramiek!

Lees meer over NovaBell Eiche

Enkele afbeeldingen van de Eiche


Eiche Alpin


Eiche Landhaus


Eiche Natur


Eiche Scottish


Eiche Timber

Lees meer over NovaBell Eiche

De NovaBell Eiche heeft de warme, rijke uitstraling van eikenhout. Hiermee geeft de Eiche een unieke en authentieke sfeer aan iedere ruimte. Er wordt context gecreëerd van context en gastvrijheid. De tegels zijn te krijgen in 5 kleuren en 4 formaten, en daarnaast nog enkele mozaïek formaten. Elke kleur geeft een eigen effect aan de tegel, wat deze serie uniek maakt!

NovaBell Eiche series en formaten

Series:
– Eiche Alpin
– Eiche Landhaus
– Eiche Natur
– Eiche Scottish
– Eiche Timber

Afmetingen:
26×160 cm, 16×160 cm, 30×120 cm, 20×120 cm

NovaBell Eiche kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van NovaBell tegels. Hiermee kunnen wij u van de scherpste prijs voorzien!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van NovaBell of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!