NovaBell Eiche

Met de NovaBell Eiche heeft NovaBell Tegels een prachtige serie keramisch parket geproduceerd. De NovaBell Eiche heeft de natuurlijke, warme uitstraling van eikenhout. Eiche heeft de prachtige contouren van eikenhout tot in het kleinste detail overgenomen. Hierdoor is de Eiche een niet van echt te onderscheiden houtlook keramisch parket, in de praktische voordelen van keramiek!

Heeft u interesse in deze collectie keramisch parket? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook welkom voor advies en inspiratie bij ons in de showroom. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in de scherpste prijs samen met advies op maat voor de NovaBell Eiche.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

NovaBell Eiche collectie

De NovaBell Eiche heeft de warme, rijke uitstraling van eikenhout. Hiermee geeft de Eiche van NovaBell Tegels een unieke en authentieke sfeer aan iedere ruimte. Er wordt context gecreëerd van context en gastvrijheid. De tegels zijn te krijgen in 5 kleuren en 4 formaten, en daarnaast nog enkele mozaïek formaten. Elke kleur geeft een eigen effect aan de tegel, wat deze serie uniek maakt! Deze serie keramisch parket kan in vrijwel iedere ruimte gebruikt worden.

Houtlook voor iedere ruimte, zowel binnen als buiten

Waarom moet u kiezen voor het keramisch parket NovaBell Eiche? Het voordeel van deze houtlook vloer- en wandtegels is dat ze overal gebruikt kunnen worden. Dit komt door de voordelen van een keramische houtlook tegel. Zo is deze houtlook tegel ook bestand tegen bijvoorbeeld vocht of krassen. Dus wanneer u op zoek bent naar een houtlook vloer voor bijvoorbeeld de keuken of wand is de NovaBell Eiche een uitstekende keus. Met een 20 mm afwerking is deze tegel zelfs voor buiten te gebruiken.

Eiche kleuren en formaten

De NovaBell Eiche is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Eiche Alpin
  • Eiche Landhaus
  • Eiche Natur
  • Eiche Scottish
  • Eiche Timber

Afmetingen:
26×160 cm, 16×160 cm, 30×120 cm, 20×120 cm

De NovaBell Eiche tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van NovaBell tegels. Hiermee kunnen wij u van de scherpste prijs voorzien voor de NovaBell Eiche. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. U bent ook van harte welkom bij ons in de showroom om inspiratie op te doen voor deze tegels. En direct advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Eiche collectie