NovaBell Tegels

NovaBell tegels werd in 1988 opgericht door Silvio Bellei, die in de jaren ’50 al een toonaangevende koploper was in de tegel industrie. NovaBell volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van keramische tegels op de voet. Technologie en innovatie spelen een grote rol bij het produceren van de keramische NovaBell. Staat de serie van Novabell die u zoekt hier niet tussen, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Novabell tegels vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren, samen met een goed advies op maat. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Enkele series uit het assortiment van Neolith Tegels

Novabell Ceramiche assortiment

Novabell Ceramiche produceert de collecties keramische tegels voor iederen; particulieren, architecten of designers. Door de nadruk te leggen op innovatie heeft Novabell niet alleen prachtige collecties binnen het assortiment, maar zijn de tegels ook nog eens van een hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment van Novabell bestaat uit tegels van alle soorten, formaten en afwerkingen. Marmer, hout, beton of terracotta imitaties in allerlei afmetingen. Hiermee geeft Novabell iedereen een maximale mogelijkheid om creatieve en prachtige oplossingen te bedenken en iedere ruimte.

Novabell tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren ondersteunt u graag in het uitzoeken van de juiste Novabell tegel. Bent u geïnteresseerd in de tegels van NovaBell of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen