NovaBell Tegels

NovaBell tegels werd in 1988 opgericht door Silvio Bellei, die in de jaren ’50 al een toonaangevende koploper was in de tegel industrie. NovaBell volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van keramische tegels op de voet. Technologie en innovatie spelen een grote rol bij het produceren van de keramische NovaBell tegels.

Novabell tegels vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren, samen met een goed advies op maat. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een totaalprijs van ons te ontvangen. Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers kan uiteraard ook.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Over NovaBell Ceramiche

NovaBell Ceramiche is een Italiaanse fabrikant van keramiek. NovaBell is een fabrikant met wereldwijde bekendheid. Deze bekendheid komt door de kenmerkende waarden waarmee het bedrijf haar assortiment produceert. Dit zijn innovatie, stijl en kwaliteit. Met deze waarden heeft NovaBell Tegels een uitgebreid assortiment neer weten te zetten. Dit assortiment wordt gekenmerkt door een eigen stijl met unieke mogelijkheden. Zo weet NovaBell Ceramiche voor elk project een mogelijkheid naar wens te bieden. Naast tegels voor binnen wordt er door dit bedrijf ook een assortiment aan buitentegels aangeboden. Zo kan een geheel project worden voorzien van prachtige tegelmogelijkheden.

Novabell Tegels Assortiment

Novabell tegels produceert de collecties keramische tegels voor iederen; particulieren, architecten of designers. Door de nadruk te leggen op innovatie heeft Novabell niet alleen prachtige collecties binnen het assortiment, maar zijn de tegels ook nog eens van een hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment van Novabell bestaat uit tegels van alle soorten, formaten en afwerkingen. Marmer, hout, beton of terracotta imitaties in allerlei afmetingen. Hiermee geeft Novabell iedereen een maximale mogelijkheid om creatieve en prachtige oplossingen te bedenken en iedere ruimte.

NovaBell Vloertegels

NovaBell vloertegels zijn vloertegels met hoge kwaliteit. De vloertegels van dit merk worden met aandacht geproduceerd. Zo wordt er bijvoorbeeld op gelet om voor iedere ruimte de juiste vloertegel te ontwikkelen. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in NovaBell vloertegels die speciaal voor de badkamer ontwikkeld worden. Deze worden voorzien van een hogere stroefheidswaarde. Alle NovaBell vloertegels staan voor prachtige designs met hoge kwaliteit. Daarnaast zijn houtlook vloertegels van dit Italiaanse merk zeer populair op dit moment. Een van de series die als houtlook vloertegel veel wordt gebruikt is de NovaBell Eiche.

Novabell tegels koopt u bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de NovaBell fabriek. Hierdoor kunnen wij het assortiment aanbieden tegen scherpe prijs. Regge Tegels & Vloeren ondersteunt u daarom graag in het uitzoeken van de juiste Novabell tegel. Bent u geïnteresseerd in de tegels van NovaBell of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen