NovaBell Imperial Michelangelo

Met de NovaBell Imperial Michelangelo voegt NovaBell 4 magnifieke marmersoorten samen in 1 collectie! Marmer is een materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt om de fraaiste projecten van een luxueuze uitstraling te voorzien. Met de Imperial Michelangelo wordt de mogelijkheid gegeven om de meest exclusieve ruimtes de uitstraling te geven die de ruimte nodig heeft! Lees hier meer over deze collectie. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de Imperial Michelangelo collectie, of kom voor advies langs bij ons in de showroom.

Lees meer over NovaBell Imperial Michelangelo

Enkele afbeeldingen van Imperial Michelangelo collectie:


Imperial Michelangelo Spaccatella


Imperial Michelangelo Grigio Visone


Imperial Michelangelo Grigio Visone en Bianco Carrara


Imperial Michelangelo Bianco Apuano


Imperial Michelangelo Bianco Arabescato

Lees meer over NovaBell Imperial Michelangelo

NovaBell Imperial Michelangelo collectie

Door middel van onderzoek en technologische innovatie heeft NovaBell 4 verschillende soorten marmer detaillistisch overgenomen in keramiek. Natuurlijke elegantie, zoals de aders en het helder oppervlak, zijn tot in de kleinste details overgenomen om een keramische tegel te creëren die niet van echt marmer is te onderscheiden! Alleen heeft deze tegel de voordelen van keramiek! De Imperial Michelangelo is kleur, kras en slijtvast, en behoeft ook nog eens weinig onderhoud! Zo kan er extra lang worden genoten van de luxe en elegantie van de NovaBell Imperial Michelangelo! De Imperial Michelangelo is te verkrijgen in 4 series, waarvan 3 lichte kleuren en 1 donkere kleur.

De Imperial Michelangelo is te verkrijgen in kleuren en afmetingen:

De kleuren:

– Imperial Michelangelo Bianco Apuano
– Imperial Michelangelo Bianco Carrara
– Imperial Michelangelo Bianco Arabescato
– Imperial Michelangelo Grigio Visone
– Imperial Michelangelo Spaccatella

Afmetingen:

60×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm, 7.5×30 cm

NovaBell Imperial Michelangelo kopen?

Bent u geïnteresseerd in de NovaBell Imperial Michelangelo of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!