Portugese Wandtegels

Portugese wandtegels zijn wandtegels met vele details, die voor een unieke look zorgen in iedere ruimte. Deze wandtegels worden gekenmerkt door fraaie patronen en kleurvariaties. Gebruik de kleurrijke Portugese wandtegels overal bij u in huis, bijvoorbeeld in de keuken of het toilet! Regge Tegels & Vloeren adviseert graag over de toepassing van deze wandtegels.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Portugese wandtegels? Kom dan langs bij ons in de showroom en doe direct inspiratie op. Bij vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Benieuwd naar een scherpe prijs voor een Portugese wandtegel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Portugese wandtegels, wat zijn het?

Portugese wandtegels zijn Portugese tegels geschikt voor toepassing op de wand. Portugese tegels staan ook wel bekend als cementtegels. Deze tegels hebben unieke prints en prachtige kleurvariaties. Met deze unieke prints en kleurvariaties zorgen deze wandtegels voor een eigen stijl aan iedere wand. De afmetingen van deze wandtegels zijn vaak in klein-formaat, denk hierbij aan formaten van 10x10 cm, 20x20 cm of 15x30 cm. Ook kunnen Portugese wandtegels natuurlijk gecombineerd worden met Portugese vloertegels.

Assortiment Portugese Wandtegels

Ons assortiment aan Portugese wandtegels bestaat uit enkel merken met topkwaliteit aan keramische wandtegels. Hierdoor zijn de Portugese wandtegels uit ons assortiment ook van topkwaliteit. Daarnaast is de variatie in kleuren en afmetingen ruim binnen ons assortiment, zodat de Portugese wandtegel die u wilt kiezen perfect naar eigen wens is aan te passen.

Het gemak van keramiek

Portugese wandtegels werden eeuwen lang handgemaakt. Tegenwoordig worden deze wandtegels gemaakt van keramiek. Keramiek als materiaal wordt gebakken. Het gebakken materiaal heeft als voordeel dat het kleur, kras en slijtvast is, vochtbestendig en simpelweg weinig onderhoud nodig heeft. Met het gemak van een keramische Portugese wandtegel kunt u dus extra lang genieten van een prachtige wand die door de voordelen van keramiek lang mee gaat zonder al te veel onderhoud.

Portugese wandtegels in keuken en badkamer

Waar deze tegels het meest worden toegepast, zijn Portugese wandtegels in bijvoorbeeld de keuken of de badkamer. In de keuken worden Portugese wandtegels vooral toegepast als tegels voor de keukenwand. Denk hierbij aan de wand achter een fornuis, of bij het aanrecht. Hier kunnen de wandtegels gebruikt worden om details aan te brengen en de stijl van uw keuken af te maken. In de badkamer kunnen Portugese wandtegels ook aan iedere wand gebruikt worden, door het gemak van keramiek. Hierdoor zijn de wandtegels zeer vochtbestendig en dus ideaal voor toepassing aan een badkamer wand. Dus op zoek naar een wand in de keuken of badkamer met eigen, unieke details? Kies dan voor Portugese wandtegels in de keuken of badkamer.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Portugese wandtegels? Dan kunt u direct contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom, om ook advies te krijgen van onze verkoopadviseurs. Benieuwd naar een scherpe prijs voor een Portugese wandtegel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen