Sant'Agostino Patchwork

De Sant'Agostino Patchwork collectie is een collectie speciaal ontwikkeld met decor-uitstraling aan het oppervlak. De Patchwork collectie wordt gekenmerkt met vele verschillende decors en figuren afgebeeld op het oppervlak, samen met klein-formaat tegels. De Patchwork bestaat uit 3 collecties; Black & White, Colors en Classis.

Interesse in de Sant'Agostino Patchwork? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. U kunt uiteraard voor meer informatie en inspiratie ook langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Sant'Agostino Patchwork collectie

Patchwork is verdeeld in 3 soorten Patchwork Black & White, Patchwork Classic en de Patchwork Colors. Elk van de collecties is voorzien van verschillende kleuren
en verschillende decoratieve onderwerpen; geometrische afbeeldingen of bloemen patronen; essentiële of complexe vormen; visuele balansen van volledige en
lege afbeeldingen; enkele of meerdere composities.

Patchwork toepassing

Patchwork is een tegelcollectie in kleine maten (van 20×20 tot 15×15 cm) dat Sant’Agostino heeft gecreëerd en ontwikkeld om allerlei ruimtes te decoreren, geschikt voor vloeren of muren, door middel van grafische stijlen en kleurencombinaties die herinneren en herinterpreteren van de traditie van het zogenaamde Cementine.

Patchwork kleuren en afmetingen

Black & White collectie

Kleuren:
– B&W White
– B&W Grey
– B&W Black

Decorafwerkingen:
– B&W Mix
– B&W 01
– B&W 02
– B&W 03
– B&W 04
– B&W 05

Colors collectie

– Colors Mix
– Colors 01
– Colors 02
– Colors 03
– Colors 04
– Colors 05

Classic collectie

Kleuren:
– Classic Pearl

Decorafwerkingen:
– Classic Mix
– Classic 01
– Classic 02
– Classic 03
– Classic 04
– Classic 05

Alle tegels van Patchwork zijn te verkrijgen in de formaten 20×20 cm en 15×15 cm

Interesse of meer informatie

Interesse of meer informatie over deze collectie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Patchwork collecties