Terrazzo Vloertegels

Terrazzo vloertegels zijn vloertegels die worden gekenmerkt door de levendige en dynamische structuur van terrazzo. Terrazzo is een tegel met fragmenten van bijvoorbeeld glas, kiezels of marmer verwerkt in de textuur. Door deze details zal een terrazzo vloertegel dan ook nooit saai op het oog vallen. Regge Tegels & Vloeren biedt terrazzo vloertegels in meerdere formaten en kleurvariaties. Zo sluiten

Regge Tegels & Vloeren biedt een assortiment met variatie in kleuren en afwerkingen aan terrazzo vloertegels. Benieuwd naar dit assortiment? Kom dan langs bij ons in de showroom. Een scherpe prijs ontvangen voor een terrazzo tegel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat is een terrazzo vloer

Van oorsprong komt een terrazzo vloer uit Italië. In statige Italiaanse gebouwen wordt de stijl van een terrazzo tegelvloer al eeuwenlang gebruikt. Een terrazzo tegelvloer is vooral populair vanwege de dynamische textuur die wordt gekenmerkt door fragmenten . Daarnaast is terrazzo er in vele variaties qua kleuren en afmetingen. Pas daarom de stijl van uw terrazzo tegelvloer aan naar eigen wens en gebruik dat u voor ogen heeft.

De voordelen van keramische terrazzo vloertegels

Wanneer u kiest voor een terrazzo vloertegel uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren, kiest u ook direct voor het gemak van een keramische tegel. Het gemak van een keramische tegel bestaat uit de kleur, kras en slijtvastheid samen met vochtbestendigheid van de tegels. Ook zijn keramische tegels onderhoudsarm. Deze eigenschappen zijn ideaal voor wanneer u extra lang van een terrazzo vloertegel wilt genieten, zonder al te veel zorgen. Keramische terrazzo vloertegels zijn een perfecte combinatie tussen look en kwaliteit.

Terrazzo vloertegels in iedere ruimte

Een bijkomend voordeel van keramische terrazzo vloertegels is dat ze in iedere ruimte toegepast kunnen worden. Door de keramische eigenschappen met een hoge kras- en slijtbestendigheid samen met een grote vochtbestenidgheid maken het dat terrazzo vloertegels uit ons assortiment niet enkel in een ruimte als de woonkamer of hal kunnen worden toegepast. Ook een keuken waar een keer iets kan vallen of een badkamer die vaak vochtig is kan een terrazzo vloertegel krijgen door de voordelen van keramiek, zonder dat dit ten koste gaat van de prachtige terrazzo uitstraling. Er zijn tegenwoordig zelfs terrazzo vloertegels voor buiten te verkrijgen.

Terrazzo vloertegels in de badkamer

Uw badkamer de dynamiek van een terrazzo vloertegel geven? Dat kan met keramische terrazzo vloertegels. Deze vloertegels zijn namelijk vochtbestendig en krasvast. Hierdoor kan er gerust water op de tegels blijven staan zonder dat de tegels worden aangetast. Kies met terrazzo vloertegels in de badkamer voor het levendige effect, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw badkamervloer.

Kom inspiratie op doen bij ons in de showroom

U bent van harte welkom om bij ons in de showroom inspiratie voor terrazzo vloertegels op te doen. Onze verkoopmedewerkers adviseren u hier graag bij. Heeft u direct een vraag over de mogelijkheden van een terrazzo vloer? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen