Ariostea Accademia

Binnen de Ariostea Accademia collectie ontmoet ambachtelijke traditie hoogwaardige technologie, wat er voor zorgt dat de Ariostea Accademia een collectie keramische tegels is met ongeëvenaarde technologische prestaties en een traditionele uitstraling van ambacht.

Meer informatie over de Accademia collectie van Ariostea Tegels? Neem dan direct contact met ons op. Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Regge Tegels & Vloeren staat graag voor u klaar met advies.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ariostea Accademia collectie

De Ariostea Accedemia is dankzij de universele stijl perfect voor de ontwerpstijlen die populair is voor moderne, minimalistische ruimtes die een traditionele touche nodig hebben. Deze collectie heeft 6 kleurvariaties en 5 afmetingen waarbinnen ook enkele XL-afmetingen om grotere oppervlakken te kunnen creëeren. De tegels uit de collectie zijn 10 mm dik.

Kleuren en afmetingen

De kleuren en afmetingen van de Accademia collectie.

Kleuren:

  • Accademia Veronese
  • Accademia Tiepolo
  • Accademia Bellini
  • Accademia Canaletto
  • Accademia Tintoretto
  • Accademia Tiziano

Afmetingen:

60x60 cm, 75x75 cm, 120x60 cm, 120x120 cm, 150x75 cm.

Meer informatie over de Ariostea Accademia?

Bent u op zoek naar meer informatie over de Ariostea Accademia collectie? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, of kom langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie