Natuursteen Terrastegels

Natuursteen terrastegels van keramiek voor het terras zorgen voor een natuurlijk karakter. Keramische tegels bieden ruime mogelijkheden om een niet van echt te onderscheiden natuursteenlook aan uw buitenruimte te geven. Natuursteen terrastegels in ons assortiment hebben het voordeel van keramiek. Hierdoor hebben de tegels een hoge kwaliteit en een levensechte natuursteenlook.

Wilt u meer informatie over natuursteen terrastegels? Dan kunt u natuurlijk bij ons langskomen in de showtuin waar onze verkoopmedewekers graag voor u klaar staan. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze terrastegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ga buiten voor rustiek met natuursteen terrastegels

Zoekt u een terrastegel met een rustige, natuurlijke look? Dan behoort een natuursteen terrastegel zeker tot de mogelijkheden. Natuursteen is een materiaal dat bekend staat om de prachtige texturen en kleurvariaties. Met deze kenmerken van natuursteen wordt een rustieke look voor buiten gebracht. Laat de natuursteen terrastegels prachtig aansluiten op de rest van tuin en terras. Dit is mogelijk bij Regge Tegels & Vloeren door een assortiment aan natuursteen terrastegels met vele kleuren en formaten.

Natuursteen terras tegels van keramiek

Natuursteen terrastegels hebben een prachtige uitstraling, alleen kwalitatief zijn echte natuursteen tegels minder. Hierdoor kunt u minder lang genieten van natuursteen tegels in uw tuin of op het terras. Keramische tegels hebben deze nadelen niet door de kleur, kras en slijtvastheid. Alle onze natuursteen buitentegels zijn van keramiek. Door de moderne productietechnologiën wordt een levensechte natuursteenlook geprint op de keramische tegels. Oftewel, keramische natuursteenlook buitentegels vormen een ideale combinatie tussen de uitstraling van natuursteen en de kwaliteit van keramiek.

De voordelen van natuursteenlook tuintegels van keramiek voor u op een rijtje:

  1. Esthetische pracht: Natuursteenlook tuintegels van keramiek repliceren op realistische wijze de natuurlijke uitstraling van echt natuursteen. Met diverse kleuren en texturen voegen ze een tijdloze, esthetische pracht toe aan je buitenomgeving.

  2. Duurzaamheid: Keramische tegels zijn duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vervaging door blootstelling aan de elementen. Dit maakt ze ideaal voor buitentoepassingen, waar ze langdurig mooi blijven.

  3. Onderhoudsgemak: Natuursteenlook terrastegels van keramiek vereisen minimaal onderhoud. Ze zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor je meer tijd kunt besteden aan genieten van je buitenruimte in plaats van aan intensief onderhoud.

  4. Weerbestendigheid: Keramiek is bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden, waardoor de natuursteen terrastegels hun kleur en textuur behouden, zelfs onder blootstelling aan zon, regen en vorst.

  5. Veelzijdige Toepassingen: Of het nu gaat om een terras, tuinpad, zwembadomgeving of oprit, natuursteenlook keramische tuintegels zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende buitenruimten. Ze passen goed bij diverse ontwerpstijlen.

  6. Milieuvriendelijk: Keramische tegels zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen en zijn daardoor milieuvriendelijk. Ze vereisen geen gebruik van schaarse natuurlijke hulpbronnen zoals sommige echte natuursteenvarianten.

  7. Gelijkmatige Dikte: Keramische tegels hebben een gelijkmatige dikte, wat handig is bij de installatie. Dit zorgt voor een stabiel en consistent oppervlak.

  8. Hygiënisch: Keramiek is niet-poreus, wat betekent dat het geen vloeistoffen absorbeert. Hierdoor zijn de tegels hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden.

Een ruim en gevarieerd assortiment aan natuursteen tegels voor buiten

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren is samengesteld uit allerlei keramische varianten van natuursteen. Ons ruime assortiment bestaat uit variatie in afmetingen, kleuren en afwerkingen. Met deze variatie willen wij voor ieders project mogelijkheden bieden. En deze mogelijkheden uiteraard aan laten sluiten naar de wens voor het project. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen terrastegels van 60x60 cm of 80x80 cm. Of ga juist voor XL formaten van bijvoorbeeld 100x100 cm of zelfs 120x120 cm! Soms wordt er gedacht dat keramische natuursteen tegels er maar in beperkte mogelijkheden zijn. Het tegendeel is echter waar! Vrijwel iedere look aan natuursteen, zoals leisten of Belgisch hardsteen is verkrijgbaar in ons assortiment aan natuursteen terrastegels. Ook is het kleurensegment uitgebreider dan bij echt natuursteen.

Inspiratie op doen voor natuursteen terrastegels bij Regge Tegels & Vloeren

Een deel van ons assortiment kunt u bezichtigen bij ons in de showtuin, aan de Vonderweg 25 in Enter. Hier kunt u de natuursteen terrastegels van keramiek in het echt bekijken. Daarnaast zijn in de showtuin en showroom onze verkoopmedewerkers aanwezig. Zij voorzien u graag van het beste advies op maat. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en direct advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. De koffie staat voor u klaar! Of neem hier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar een natuursteenlook tegel voor buiten? Neem dan gerust contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van ons assortiment aan natuursteen terrastegels