Natuursteen Terrastegels

Natuursteen terrastegels van keramiek voor het terras zorgen voor een natuurlijk karakter. Keramische tegels bieden ruime mogelijkheden om een niet van echt te onderscheiden natuursteenlook aan uw buitenruimte te geven. Natuursteen terrastegels in ons assortiment hebben het voordeel van keramiek. Hierdoor hebben de tegels een hoge kwaliteit en een levensechte natuursteenlook. Geniet extra lang van tuin en terras door te kiezen van terrastegels met een natuursteenlook voor buiten.

Wilt u meer informatie over (natuursteenlook) terrastegels? Dan kunt u natuurlijk bij ons langskomen in de showtuin waar onze verkoopmedewekers graag voor u klaar staan. Of neem direct contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze terrastegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ga buiten voor rustiek

Zoekt u een terrastegel met een rustige, natuurlijke look? Dan behoort een natuursteen terrastegel zeker tot de mogelijkheden. Natuursteen is een materiaal dat bekend staat om de prachtige texturen en kleurvariaties. Met deze kenmerken van natuursteen wordt een rustieke look voor buiten gebracht. Laat de natuursteen terrastegels prachtig aansluiten op de rest van tuin en terras. Dit is mogelijk bij Regge Tegels & Vloeren door een assortiment aan natuursteen terrastegels met vele kleuren en formaten.

Natuursteen terrastegels van keramiek

Natuursteen terrastegels hebben een prachtige uitstraling, alleen kwalitatief zijn echte natuursteen tegels minder. Hierdoor kunt u minder lang genieten van natuursteen tegels in uw tuin of op het terras. Keramische tegels hebben deze nadelen niet door de kleur, kras en slijtvastheid. Alle onze natuursteen buitentegels zijn van keramiek. Door de moderne productietechnologiën wordt een levensechte natuursteenlook geprint op de keramische tegels. Oftewel, keramische natuursteenlook buitentegels vormen een ideale combinatie tussen de uitstraling van natuursteen en de kwaliteit van keramiek.

Een ruim en gevarieerd assortiment aan natuursteen terrastegels

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren is samengesteld uit allerlei keramische varianten van natuursteen. Ons ruime assortiment bestaat uit variatie in afmetingen, kleuren en afwerkingen. Met deze variatie willen wij voor ieders project mogelijkheden bieden. En deze mogelijkheden uiteraard aan laten sluiten naar de wens voor het project. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen terrastegels van 60x60 cm of 80x80 cm. Of ga juist voor XL formaten van bijvoorbeeld 100x100 cm of zelfs 120x120 cm! Soms wordt er gedacht dat keramische natuursteen tegels er maar in beperkte mogelijkheden zijn. Het tegendeel is echter waar! Vrijwel iedere look aan natuursteen, zoals leisten of Belgisch hardsteen is verkrijgbaar in ons assortiment aan natuursteen terrastegels. Ook is het kleurensegment uitgebreider dan bij echt natuursteen.

Bezoek onze showtuin voor directe advies en inspiratie

Een deel van ons assortiment kunt u bezichtigen bij ons in de showtuin. Hier kunt u de terrastegels met natuursteenlook in het echt bekijken. Daarnaast zijn in de showtuin en showroom onze verkoopmedewerkers aanwezig. Zij voorzien u graag van het beste advies op maat. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en direct advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. De koffie staat voor u klaar!

Meer informatie over natuursteen terrastegels?

Meer informatie over de mogelijkheden van natuursteenlook terrastegels? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project en op zoek naar het natuurlijke karakter ? Neem dan contact met ons op via ons zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van ons assortiment