Flaviker Blue Savoy

De Flaviker Blue Savoy collectie herinterpreteert de elegantie en effecten van oorspronkelijk natuursteen, afkomstig uit de Franse regio Haute-Savoie. Details van dit natuursteen zijn perfect overgenomen in deze keramische tegels. De natuurlijke stenen worden weergegeven in 6 verschillende kleuren die allemaal zijn gebaseerd op warmere en koudere blauw- en grijstinten. Met de Blue Savoy collectie brengt Flaviker Tegels levensecht natuursteen gecombineerd met voordelen van keramiek.

Interesse in deze collectie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Blue Savoy collectie

De Flaviker Blue Savoy collectie is gebaseerd op natuursteen uit de Franse Haute-Savoie regio. Natuursteen uit deze regio staat bekend om de prachtige kleur- en textuurvariaties die het oppervlak kenmerken. Dit is allemaal tot in klein detail overgenomen door Flaviker in de Flaviker Blue Savoy collectie. De kleurvariaties bestaan uit 6 warmere en koudere kleurvariaites van dit steen. De vele variaties in afmeting blijven ook dicht bij het gevoel van echte natuurstenen tegels.

Blue Savoy toepassing

Wanneer u op zoek bent naar een natuurstenen tegel die vele kenmerken heeft zoals kleurschakeringen en aderpatronen, dan is de Flaviker Blue Savoy de perfecte toepassing. Naast toepassingen voor binnen heeft deze collectie ook een 2 cm afwerking voor buitenruimtes, waardoor de natuursteenlook van de Blue Savoy collectie ook kan worden gekozen voor buitenruimtes.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren

  • Blue Savoy Blue
  • Blue Savoy Graphite
  • Blue Savoy Graphite Tex
  • Blue Savoy Grey
  • Blue Savoy Grey Tex
  • Blue Savoy Moon

Afmetingen

30x60 cm, 10x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 120x278 cm, 160x320 cm, 120x120 cm

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Flaviker Blue Savoy