Flaviker Tegels

Flaviker Tegels is een Italiaanse producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring in het produceren van luxueuze keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. Op dit moment is Flaviker een van de meest vooruitstrevende fabrikant op gebied van keramisch parket. Flaviker Tegels fabriceert tegels met hoogwaardige designs, tevens maken ze gebruik van de meest innovatieve technologie op het gebied van keramiek.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Ook hebben wij series van Flaviker in onze showroom liggen. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen en advies op maat te krijgen van onze verkopers. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vraag om een scherpe prijs te ontvangen voor een tegel uit de collectie, direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele series van Flaviker:

Flaviker Ceramica

Flaviker Ceramica is een wereldberoemde producent van keramische tegels gevestigd in Italie. Het bedrijf is begonnen aan het eind van de jaren 60. Sindsdien ligt de focus op het produceren op design producten met technogische innovatie. Dit doet het bedrijf door innovatie te combineren met ervaring uit het verleden. Dit heeft geresulteerd in de variatie en ruime keus binnen het assortiment van Flaviker. Veel architecten en designers maar ook particulieren hebben al gebruik gemaakt van de prachtige producten van Flaviker Ceramica.

Keuze voor iedereen in het assortiment van Flaviker Tegels

Voor haar tegels probeert Flaviker altijd te produceren met originele ontwerpen. Hierbij wordt geprobeerd om altijd vernieuwend te zijn en ook de kwaliteit hoog te houden. Deze uitgangspunten zijn terug te zien in de unieke ontwerpideeën voor collecties. Milieuvriendelijk produceren staat bij dit Flaviker hoog in het vaandel. Flaviker produceert tegels voor bijvoorbeeld keukens, huiskamers en badkamers maar de tegels zijn ook geschikt voor commerciële projecten. Hierin is de keus ruim door de diverse stijlen binnen het assortiment. Daarnaast blijven de Flaviker tegels lang mooi door de hoge kwaliteit van de producten.

Flaviker Houtlook Tegels

Een van de populairste producten uit het assortiment zijn de Flaviker Houtlook Tegels. Dit komt doordat het bedrijf focust legt op de details en hierdoor levensechte houtlooks in de vorm van keramiek kan aanbieden. Enkele populaire Flaviker Houtlook Tegels zijn de Flaviker Cozy, Flaviker Dakota en de Flaviker Nordik Wood. De rustige tegels van de Flaviker houtlook tegels maken dit een van de populairste producten uit het assortiment van Flaviker.

Flaviker X20 Buitentegels

Naast de binnentegels, kunnen enkele series uit het assortiment ook worden gebruikt voor buitenruimtes. Dit is mogelijk door de Flaviker X20 afwerkingen, waarmee tegels van 20 mm worden geproduceerd. Neem voor meer informatie over de Flaviker buitentegels eens contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin.

Scherpe prijzen voor Flaviker Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Flaviker snel leveren tegen scherpe prijzen door directe contacten met de fabriek. Neem voor meer informatie eens contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen