Flaviker Tegels

Flaviker tegels is een Italiaanse producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring in het produceren van luxueuze keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. Op dit moment is Flaviker een van de meest vooruitstrevende fabrikant op gebied van keramisch parket. Flaviker  fabriceert tegels met hoogwaardige designs, tevens maken ze gebruik van de meest innovatieve technologie op het gebied van keramiek.

Flaviker series:

Flaviker assortiment

Voor haar tegels probeert Flaviker altijd te produceren met originele ontwerpen. Hierbij wordt geprobeerd om altijd vernieuwend te zijn en ook de kwaliteit hoog te houden. Deze uitgangspunten zijn terug te zien in de unieke ontwerpideeën voor collecties. Milieuvriendelijk produceren staat bij dit Flaviker hoog in het vaandel. Flaviker produceert tegels voor bijvoorbeeld keukens, huiskamers en badkamers maar de tegels zijn ook geschikt voor commerciële projecten. Hierin is de keus ruim door de diverse stijlen binnen het assortiment.

Flaviker Tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Flaviker of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door u gezochte serie van Flaviker hier niet bij? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Op zoek naar Flaviker buitentegels? Klik dan hier!