Flaviker Tegels

Flaviker Tegels is een Italiaanse producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring in het produceren van luxueuze keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. Op dit moment is Flaviker een van de meest vooruitstrevende fabrikant op gebied van keramisch parket. Flaviker Tegels fabriceert tegels met hoogwaardige designs, tevens maken ze gebruik van de meest innovatieve technologie op het gebied van keramiek.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Ook hebben wij series van Flaviker in onze showroom liggen. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen en advies op maat te krijgen van onze verkopers. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vraag om een scherpe prijs te ontvangen voor een tegel uit de Flaviker collectie, direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele series van Flaviker:

Flaviker assortiment

Voor haar tegels probeert Flaviker altijd te produceren met originele ontwerpen. Hierbij wordt geprobeerd om altijd vernieuwend te zijn en ook de kwaliteit hoog te houden. Deze uitgangspunten zijn terug te zien in de unieke ontwerpideeën voor collecties. Milieuvriendelijk produceren staat bij dit Flaviker hoog in het vaandel. Flaviker produceert tegels voor bijvoorbeeld keukens, huiskamers en badkamers maar de tegels zijn ook geschikt voor commerciële projecten. Hierin is de keus ruim door de diverse stijlen binnen het assortiment.

Flaviker Tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Flaviker of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door u gezochte serie van Flaviker hier niet bij? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Op zoek naar Flaviker buitentegels? Klik dan hier!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen