Flaviker Tegels

Flaviker is een Italiaanse producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring in het produceren van luxueuze keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. Op dit moment is Flaviker een van de meest vooruitstrevende fabrikant op gebied van keramisch parket.

Flaviker tegels is een prachtig Italiaans bedrijf dat vloertegels en wandtegels fabriceert met hoogwaardige designs, tevens maken ze gebruik van de meest innovatieve technologie op het gebied van keramiek.
Milieuvriendelijk produceren staat bij dit Flaviker hoog in het vaandel. De populairste tegelseries zijn: Flaviker Dakota, Flaviker Gemstone, Flaviker Urban Concrete, Flaviker Urban Wood en de gloednieuwe Flaviker Backstage.

Lees meer over Flaviker Tegels

Flaviker Cozy

Cozy wordt vertaald als behaaglijk, of gezellig. En dit is precies waar de Flaviker Cozy op gericht is!
De Flaviker Cozy serie, is gemaakt van een warm en verwelkomend materiaal, dat overal comfort in ruimte brengt.
De opvallend natuurlijke houtlook wordt nog versterkt door de contrasten van lichte en harmonieuze kleuren.
Ook is er bij het ontwerpen en de productie gelet op de details, zoals knoesten en scheuren aanbrengen op de tegel.
Daarbij is ook gelet op materiaalkeuze. De Flaviker Cozy is licht getextureerd, en heeft een niet-reflecterend oppervlak.
Hierdoor is de Flaviker Cozy serie bruikbaar voor verschillende stijlen van inrichting.
Ook heeft de Flaviker Cozy een goede flexibiliteit, waardoor het perfect te verlijmen is met de ondergrond.
De Flaviker Cozy serie bevat 5 verschillende tinten, die ieder op zijn eigen manier inspeelt op de wensen van de klant.
Deze stijlen variëren van de lichtere Cozy Desert, de natuurlijke uitstraling van de Cozy Honey, de warmte van de Cozy Havana,
de intensiteit van de Crozy Brown en de nieuwste tint van de Crozy Bark. Allen speciaal ontworpen voor de meest moderne ruimten.
Dit alles heeft dus geleid tot een tegel die de klant een brede keuze geeft, en in vele ruimtes zijn plek zou kunnen vinden.

De Flaviker Cozy is te verkrijgen in de series:
– Flaviker Cozy Honey
– Flaviker Cozy Havana
– Flaviker Cozy Brown
– Flaviker Cozy Desert
– Flaviker Cozy Bark

De Flaviker Cozy serie is te verkrijgen in de afmetingen:
20×170 cm en 26×200 cm.


Flaviker Cozy

Flaviker NO_W

De Flaviker NO_W serie. Gebaseerd op Scandinavisch natuursteen, in combinatie met een zeer gevarieerd kleurenpallet.
De natuursteenlook is zeer goed overgenomen, bijna niet van echt te onderscheiden. Deze natuursteenlook geeft uw ruimte een stoere en industriële sfeer.
De uitkomst: Een stoere, originele tegel die binnen de serie zelf, en ook met andere series van Flaviker, zeer goed te combineren valt,
waardoor er een prachtig contrast wordt creëert. Door deze combinatie mogelijkheid, krijgt u een uit het oog springende vloer, die zeker niet saai zal zijn.
De tintmogelijkheden lopen zeer uiteen, van donker tot licht. Hierdoor zal de vloer naar uw wens gemaakt kunnen worden.

De Flaviker NO_W is te verkrijgen in de series:
– Flaviker NO_W Gray
– Flaviker NO_W Coal
– Flaviker NO_W Earth
– Flaviker NO_W Sand

Flaviker NO_W Still

Net zoals de Flaviker NO_W, is de Flaviker NO_W Still gebaseerd op Scandinavisch natuursteen.
Dit doorgevoerd in 3 stijlvolle kleuren, en speciaal aangepast op de nieuwe WIDE-afmetingen (Speciale, grote afmetingen),
dus speciaal geschikt voor grote oppervlakten.
Deze zeer eigentijdse tegelprint is uitstekend toe te passen in de moderne wereld van interieur en exterieur design.
De collectie is geïnspireerd op een selecte vermenging van materialen, die in combinatie met de 3 kleuren, Gray, Coal en Sand, deaal aan te passen zijn op veel ruimtes.

De Flaviker Still NO_W is te verkrijgen in de series:

– Flaviker Still NO_W Gray
– Flaviker Still NO_W Coal
– Flaviker Still NO_W Sand

De Flaviker NO_W serie is te verkrijgen in de afmetingen:
160×320 cm, 120×240 cm, 160×160 cm, 70×160 cm, 120×120 cm, 80×80 cm, 40×80 cm.

Flaviker Gemstone

De Gemstone tegelserie is een rustgevende tegelserie beschikbaar in 6 diverse kleuren, 2 afwerkingen en verschillende formaten. Deze keramische vloer- en wandtegel wordt verrijkt door het aanbod van diverse decoratieve tegels waarmee een prachtig esthetisch effect bereikt kan worden.

Flaviker Urban Concrete

De Urban Concrete tegelserie biedt een beton-interpretatie keramische tegel in diverse afmetingen. Daarnaast zijn er diverse decoratieve tegels om elke ruimte naar eigen wens in te richten. De kleurvariaties in de tegel zorgen voor een rustige uitstraling en vermijden tegelijkertijd eentonigheid in de vloer.

Flaviker Urban Wood

De Flaviker Urban Wood geeft een originele interpretatie van natuurlijk hout inclusief de typerende houtknoesten die een houten vloer charme geven. Dankzij de meest geavanceerde productietechnieken zijn geen twee tegels hetzelfde. Op deze manier is het mogelijk om een levendige en natuurgetrouwe vloer te creëren. Door gebruik te maken van subtiele kleurnuances wordt het effect van hout versterkt en een unieke vloer gegarandeerd.

Flaviker Backstage

De Flaviker Backstage is een geheel nieuwe tegelserie van Flaviker. De Flaviker Backstage tegels zijn geïnspireerd door verweerde terracotta tegels met de tinten van beton. De Flaviker Backstage brengt u in een wereld die normaal gesproken alleen zichtbaar is in de “backstage” ruimtes van de industriële architectuur. De verweerde en stoere uitstraling van deze keramische tegelserie is het stralende middelpunt van elke ruimte.

De diverse formaten van de Flaviker Backstage bieden de mogelijkheid om de sfeer te creëren die het beste bij u past. De onconventionele kleuren van de tegels versterken het ruimtelijke gevoel, bovendien zijn er speciale decoratieve tegels en mozaïek verkrijgbaar waarmee u geheel uw eigen persoonlijke stijl kunt creëren.

Flaviker Dakota tegels

Dakota is mooi keramisch parket met een natuurgetrouwe houtlook uitstraling. Flaviker Dakota tegels zijn niet van echt hout e onderscheiden. Houtlook tegels hebben de uitstraling van hout maar alle voordelen van keramiek. Vooral onderhoudsgemak en duurzaamheid zijn twee grote voordelen van keramiek.

Flaviker Dakota serie

Deze serie bestaat uit vier verschillende kleuren: twee warme kleuren en twee neutrale kleuren. Flaviker Dakota serie tegels zijn net als houtparket in langwerpige formaten leverbaar. Flaviker Dakota keramisch parket geeft uw ruimte een warme uitstraling!

Flaviker Dakota Avana Flaviker Dakota Naturale
Flaviker Dakota Grigio Flaviker Dakota Tortora
Flaviker Dakota afmetingen

nieuwe moderne maten zijn verkrijgbaar in deze moderne houtlook tegels:

Flaviker Dakota 20×170 Flaviker Dakota 40×170
Flaviker Dakota 20×120 Flaviker Dakota 40×120
Hoogwaardige houtlook tegels met een unieke print! Door de natuurlijke imperfecties is het parket niet van echt hout te onderscheiden en geeft het de ruimte een warme uitstraling.

 

Flaviker Place 2B

De Place 2B tegelserie van Flaviker bestaat uit vele warme en neutrale kleuren, waarbij de kleurschakeringen van neutraal en natuurlijk tot rauw en robuust. Met Flaviker Place 2B haalt u gegarandeerd iets unieks in huis. Place 2B zegt het al: het geeft u interieur een toegankelijke uitstraling die zowel klassiek als modern kan ogen.

Flaviker Place 2B afmetingen en kleuren:

Flaviker Place 2B Dublin Beige
Flaviker Place 2B Dublin Smoked
Flaviker Place 2B Dublin Taupe
Flaviker Place 2B Aspen Grey
Flaviker Place 2B Aspen Havana
Flaviker Place 2B Aspen Neutral

Flaviker Supreme tegels

Flaviker Supreme is een tegelserie die verkrijgbaar is in veel verschillende afmetingen. Er zijn zowel subtiele, natuurlijke varianten van de Supreme tegels verkrijgbaar, als bloemendecors voor op de wand of een streepdecor voor op de vloer. Bovendien zijn er Supreme mozaïek tegels voor op de muur. De Flaviker Supreme tegels zijn er in diverse natuurlijke marmerkleuren.

Flaviker Supreme kleuren en afmetingen:

Flaviker Supreme Exotic Brown
60×120 60×60
30×120 30×60
60×120 MIX 60×120 MIX
Flaviker Supreme Royal Statuaro
60×120 60×60
30×120 30×60
60×120 MIX 60×120 MIX
Flaviker Supreme Golden Calacatta
60×120 60×60
30×120 30×60
60×120 MIX 60×120 MIX
Flaviker Supreme Silver Dream
60×120 60×60
30×120 30×60
60×120 MIX 60×120 MIX
Flaviker Supreme Onix Prestige
60×120 60×60
30×120 30×60
60×120 MIX 60×120 MIX

Het volledige assortiment van Flaviker omvat de volgende tegelseries:

Backstage
Grafite
Over
Cityline
Granito
Quarzite
Dakota
Marmi Preziosi
Urban Concrete
Forward
Natural Stones
Urban Wood
Gemstone
Outdoor
Woodwall

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Flaviker of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!