Flaviker Tegels

Flaviker Tegels is een Italiaanse producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring in het produceren van luxueuze keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. Op dit moment is dit bedrijf een van de meest vooruitstrevende fabrikant op gebied van keramisch parket. Flaviker Tegels fabriceert tegels met hoogwaardige designs, tevens maken ze gebruik van de meest innovatieve technologie op het gebied van keramiek. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van dit Italiaanse tegelmerk. Ook hebben wij series in onze showroom liggen om aan u te tonen. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen en advies op maat te krijgen van onze verkopers. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vraag om een scherpe prijs te ontvangen voor een tegel uit de collectie, direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Product info

Enkele series uit het assortiment:

Over het bedrijf Flaviker Ceramica

Flaviker Ceramica is een wereldberoemde producent van keramische tegels gevestigd in Italie. Het bedrijf is begonnen aan het eind van de jaren 60. Sindsdien ligt de focus op het produceren op design producten met technogische innovatie. Dit doet het bedrijf door innovatie te combineren met ervaring uit het verleden. Dit heeft geresulteerd in de variatie en ruime keus binnen het assortiment van dit Italiaanse tegelmerk. Veel architecten en designers maar ook particulieren hebben al gebruik gemaakt van de prachtige producten afkomstig uit dit assortiment.

Keuze voor iedereen in het assortiment van Flaviker Tegels

Voor haar tegels probeert dit Italiaanse merk altijd te produceren met originele ontwerpen. Hierbij wordt geprobeerd om altijd vernieuwend te zijn en ook de kwaliteit hoog te houden. Deze uitgangspunten zijn terug te zien in de unieke ontwerpideeën voor collecties. Milieuvriendelijk produceren staat bij Flaviker Tegels hoog in het vaandel. Dit bedrijf produceert tegels voor bijvoorbeeld keukens, huiskamers en badkamers maar de tegels zijn ook geschikt voor commerciële projecten. Hierin is de keus ruim door de diverse stijlen binnen het assortiment. Door de hoge kwaliteit van de producten blijven tegels uit dit assortiment lang de prachtige uitstraling behouden.

Houtlook tegels uit het assortiment zeer populair

Een van de populairste producten uit het assortiment zijn de Flaviker houtlook tegels Dit komt doordat het bedrijf focust legt op de details en hierdoor levensechte houtlooks in de vorm van keramiek kan aanbieden. Enkele populaire Flaviker houtlook tegels zijn de Cozy, Dakota en de Nordik Wood. De rustige tegels van de Flaviker houtlook vloertegels maken dit een van de populairste producten uit het assortiment. Deze tegels met een houtlook vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen scherpe prijzen.

Flaviker Vloertegels voor alle ruimtes

De vloertegels van Flaviker tegels staan voor een hoge kwaliteit in elke ruimte. De vloertegels van dit Italiaanse merk kunnen dan ook overal gebruikt worden. Zelfs in de badkamer. Voor een ruimte als de badkamer of de keuken worden Flaviker vloertegels vaak afgewerkt met een ruwere toplaag. Zo zult u niet zo snel uitglijden in deze ruimtes. Ook kan er door het gemak van keramiek niets in deze prachtige vloertegels trekken. Wij adviseren dan ook de vloertegels van dit merk voor allerlei ruimtes.

Flaviker X20 Buitentegels

Naast de binnentegels, kunnen enkele series uit het assortiment ook gebruikt worden als terrastegels. Dit is mogelijk door de Flaviker X20 afwerkingen, waarmee tegels van 20 mm worden geproduceerd. Neem voor meer informatie over de Flaviker buitentegels eens contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin. Of bekijk hier onze pagina over Flaviker Buitentegels.

Scherpe prijzen voor Flaviker Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de Flaviker tegels snel leveren tegen scherpe prijzen door directe contacten met de fabriek. Neem voor meer informatie eens contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar Flaviker tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen