Flaviker Supreme Classic

Flaviker Supreme Classic is een prachtige collectie van keramische tegels die zijn ontworpen om de uitstraling van natuurlijk marmer na te bootsen. Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben een verfijnde uitstraling die perfect past bij een modern interieur.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust even contact met ons op, of bezoek onze showroom. Wilt u een scherpe prijsotnvangen voor de Flaviker Supreme Classic tegels? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Flaviker Supreme Classic collectie marmerlook tegels

De Flaviker Supreme Classic collectie heeft alle details van echt marmer overgenomen. Wat deze keramische marmerlook tegels zo uniek maakt, is de nauwkeurige imitatie van de nerven en aderen die kenmerkend zijn voor marmer. Flaviker Tegels heeft geavanceerde printtechnologieën toegepast om deze details tot in de kleinste details te reproduceren, waardoor een indrukwekkend realistisch effect wordt gecreëerd. De Flaviker Supreme Classic-collectie omvat een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waaronder wit, beige, grijs en bruin. Dit zijn kleuren geïnspireerd op natuurlijke soorten marmer. De afwerkingen variëren van gepolijst tot mat en bieden de mogelijkheid om verschillende texturen en effecten te creëren, afhankelijk van de gewenste stijl.

Het gebruik van deze collectie

De Flaviker Supreme Classic is een prachtige collectie tegels die de schoonheid en elegantie van marmer combineert met de voordelen van keramiek. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze uitstraling of een moderne esthetiek, deze collectie biedt volop mogelijkheden om aan al je wensen te voldoen.Deze tegels zijn perfect geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en kunnen worden gebruikt voor vloeren, wandbekleding, keukenwerkbladen en zelfs voor badkamerwanden. De marmerlook tegels zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor elke woning of bedrijfsruimte.

Kleuren en afmetingen

De Flaviker Supreme Classic is verkrijgbaar in deze kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Supreme Classic Exotic Brown
  • Supreme Classic Golden Calacatta
  • Supreme Classic Onyx Prestige
  • Supreme Classic Royal Statuario
  • Supreme Classic Silver Dream

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm

Flaviker Supreme Classic tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Flaviker Supreme Classic collectie bieden wij bij Regge Tegels & Vloeren aan tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast geven wij u ook graag advies over de collectie. Kom hiervoor onze showroom bezoeken. Of neem contact met ons op, bellen of mailen kan altijd. Bezig met een zakelijk project en op zoek naar de Supreme Classic marmerlook tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie