PVC Hongaarse Punt

PVC in Hongaarse Punt is een legpatroon dat al decennia lang gebruikt wordt, maar de laatste paar jaar een opkomende trend is binnen de PVC vloeren. Dit is een prima alternatief voor iemand die verder wil kijken dan de standaard PVC afwerkingen! Door PVC in Hongaarse Punt bij u in huis te verwerken weet u zeker een unieke en eigen sfeer te geven aan iedere ruimte.

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies op het gebied van PVC in Hongaarse Punt. Kom bij ons in de showroom gerust eens inspiratie op doen voor deze vloeren en advies te krijgen van onze verkoopadviseurs. Wilt u direct meer informatie? Neem dan contact met ons op. Een scherpe prijs weten voor een PVC vloer? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Opkomende trend; PVC in Hongaarse Punt

PVC in Hongaarse Punt wordt steeds meer gekozen als alternatief van bijvoorbeeld een visgraat vloer of een vloer die recht gelegd wordt. De Hongaarse Punt wordt al langer gebruikt als legmmotief voor bijvoorbeeld tegels, maar de laatste jaren is deze trend ook te zien binnen PVC vloeren, vooral door de eigen kenmerkende sfeer die het Hongaarse Punt motief aan PVC weet te geven.

Hongaarse Punt leggen

Regge Tegels & Vloeren adviseert u niet alleen graag over vloeren, maar kan u ook ondersteunen met het leggen van PVC in Hongaarse Punt. Hiervoor staan wij in contact met een groep goede PVC leggers.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een PVC-vloer in Hongaarse Punt? Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om ons gehele assortiment te bekijken en informatie & advies te krijgen van onze verkopers. Ook kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen.

Bent u architect of interieurontwerper? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van Hongaarse Punt uit ons assortiment: