PVC Hongaarse Punt

Een PVC vloer in Hongaarse Punt is een legpatroon dat al decennia lang gebruikt wordt, maar de laatste paar jaar een opkomende trend is binnen de PVC vloeren. Dit is een prima alternatief voor iemand die verder wil kijken dan de standaard PVC afwerkingen! Door PVC in Hongaarse Punt bij u in huis te verwerken weet u zeker een unieke en eigen sfeer te geven aan iedere ruimte.

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies op het gebied van PVC in Hongaarse Punt. Kom bij ons in de showroom gerust eens inspiratie op doen voor deze vloeren en advies te krijgen van onze verkoopadviseurs. Wilt u direct meer informatie? Neem dan contact met ons op. Een scherpe prijs weten voor een PVC vloer? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Opkomende trend; PVC in Hongaarse Punt

Hongaarse Punt PVC wordt steeds meer gekozen als alternatief van bijvoorbeeld een visgraat vloer of een vloer die recht gelegd wordt. De Hongaarse Punt wordt al langer gebruikt als legmmotief voor bijvoorbeeld tegels, maar de laatste jaren is deze trend ook te zien binnen PVC vloeren, vooral door de eigen kenmerkende sfeer die het Hongaarse Punt motief aan PVC weet te geven. Hongaarse Punt is dus het motief waar een PVC vloer in gelegd wordt. Wel zijn hier speciale PVC stroken voor nodig, om dit motief te kunnen leggen. Hongaarse Punt PVC wordt het meest gecombineerd met de charme van houtlook PVC.

Een klassieke en luxe stijl

Wanneer u kiest voor een PVC vloer in Hongaarse Punt, kiest u voor een vloer die de basis vormt voor uw interieur. De stijl die door PVC Hongaarse Punt wordt meegebracht kan worden omschreven als klassiek, luxe en elegant. Ook zorgt het legpatroon voor dynamiek in de ruimte. Wanneer u wilt gaan voor een luxe stijl vloer die aansluit op de rest van het interieur, is PVC in Hongaarse Punt een goede keus.

Kleurvariaties

PVC Hongaarse Punt is te verkrijgen in verschillende series met meerdere kleurvariaties. Met meerdere kleurvariaties kan de Hongaarse Punt PVC vloer worden aangepast naar de eigen smaak en wens. Zo zijn er kleuren om een donkere Hongaarse Punt PVC vloer te krijgen die wat stoerder oogt. Maar denk ook aan de mogelijkhedne van een PVC Hongaarse Punt vloer met een licht eiken look die natuurlijk op het oog valt.

Hongaarse Punt leggen

Regge Tegels & Vloeren adviseert u niet alleen graag over vloeren, maar kan u ook ondersteunen met het leggen van PVC in Hongaarse Punt. Hiervoor staan wij in contact met een groep goede PVC leggers. Deze PVC leggers hebben ervaring met de verwerking van Hongaarse Punt PVC. Daardoor kunnen zij de vloer leggen naar uw wens! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het leggen van een PVC vloer? Lees dan hier meer over een PVC vloer inclusief leggen.

Hongaarse Punt PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een PVC-vloer in Hongaarse Punt? Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om ons gehele assortiment te bekijken en informatie & advies te krijgen van onze verkopers. Ook kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. Regge Tegels & Vloeren biedt u graag Hongaarse Punt PVC vloeren aan tegen scherpe prijzen samen met advies op maat. Zoekt u een Hongaarse Punt PVC vloer voor een zakelijk project? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van PVC Hongaarse Punt uit ons assortiment: