Ambiant Spigato

Ambiant Spigato PVC is een houtlook PVC serie, speciaal geproduceerd voor visgraat legmotief. Houtlook PVC in visgraat motief zorgt voor een natuurlijk karakter met een levendige touche. Door de 0,55 mm slijtlaag zullen er ook niet snel gebruiksporen zichtbaar zijn op de Spigato PVC vloer.

Heeft u interesse in deze vloer? Vraag dan voor een scherpe totaalprijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Meer informatie? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ambiant Spigato Visgraat

Ambiant Spigato Visgraat is een van de populairste series PVC van Ambiant. Dit komt door de levensechte houtlook die is overgenomen in de print van dit PVC, met alle details van hout zoals noesten en basten van dien. Het visgraat motief van de Spigato PVC collectie geeft de houtlook van deze collectie een dynamische touche. Deze collectie bestaat uit wel 10 kleuren die variëren van lichte tot donkere kleuren, om naar uw wens aangepast kan worden! Met de Ambiant Spigato Visgraat wordt uw houtlook PVC vloer extra levendig.

Ambiant Spigato toepassing

De eikenhouten look van Ambiant Spigato PVC kan worden toegepast in zowel een click als dryback versie. Hierdoor kan de vloer worden verwerkt naar uw eigen wens en gebruik. Breng met deze PVC serie een natuurlijke houtlook in elke ruimte die u wenst in het levendige visgraat motief. Visgraat PVC is een van de populairste vloeren op dit moment en met de levensechte houtlook van Ambiant Spigato heeft u de perfecte combinatie tussen kwaliteit, design en een natuurgetrouwe houtlook.

Kleuren en afmetingen

Ambiant Spigato PVC bestaat uit 10 kleuren:

  • Spigato Dark Oak
  • Spigato Light Oak
  • Spigato Smoky
  • Spigato Light Grey
  • Spigato Warm Brown
  • Spigato Light Brown
  • Spigato Natural
  • Spigato Beige
  • Spigato Grey
  • Spigato Dark Grey

Afmetingen:

Dryback: 77x15,4x0,25

Click: 15x60x0,55 cm

Ambiant Spigato PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over Ambiant Spigato PVC? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers, of neem contact op voor meer informatie. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een goed advies samen met een scherpe prijs. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen