PVC Merken

Een PVC-vloer combineert de charme van een houten- of natuurstenen vloer met het gemak van een kunststof vloer. Of u nu op zoek bent naar een moderne, landelijke, industriële of klassieke vloer, het is mogelijk met PVC! PVC is onderhoudsvriendelijk en heeft ook nog eens een fraaie uitstraling. PVC-vloeren naar uw wens vindt u in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. Op deze pagina vindt u

In onze showroom hebben wij diverse series en soorten PVC liggen die wij aan u kunnen tonen. U bent van harte welkom om langs te komen. En krijg direct advies & inspiratie van onze verkoopmedewerkers. Bent u benieuwd tegen welke scherpe prijs wij PVC-vloeren aan kunnen bieden? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Product info

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

PVC is zeer onderhoudsvriendelijk, de beschermende toplaag zorgt ervoor dat vocht en vuil zich niet kunnen hechten aan het oppervlak. Een keer stofzuigen en dweilen en de vloer is weer als nieuw. In tegenstelling tot een echte houten vloer heeft de vloer verder geen onderhoud nodig. Daarnaast is PVC verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, maten en stijlen. Een robuuste houten vloer, een klassieke visgraatvloer, een industriële betonlook vloer of de natuurlijke charme van steen; het kan allemaal met PVC.

PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft een zeer uitgebreid assortiment aan PVC vloeren. Ook hebben we een groot van dit assortiment liggen in onze showroom. Dit assortiment heeft elke smaak iets te bieden. Industrieel, modern, houtlook, natuursteenlook? De mogelijkheden zijn eindeloos binnen ons assortiment! Wilt u hiervoor inspiratie en advies op doen? Kom dan geurst eens langs bij ons in de showroom.

Het totaalconcept van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt u het totaalplaatje aan. Onze verkopers staan altijd graag voor u klaar om u van advies op maat te voorzien. Wanneer u uw keuze heeft weten te maken, dan kunt u voor de gehele afhandeling bij Regge terecht. Transport, het leggen van de vloer, en de nazorg, overal zal aan worden gedacht! Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze vernieuwde showroom in Enter.

Voor een goede service, advies op maat, en een prachtig resultaat, kom dan zeker eens langs bij Regge Tegels & Vloeren.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een PVC vloer of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen