Forbo Vloeren

Forbo Vloeren is al jarenlang een toonaangevend merk in de wereld van vloerbedekkingen. De PVC en vinyl vloeren van dit merk hebben zich gevestigd als een geliefde keuze voor zowel woonhuizen als zakelijk projecten. De vloeren van Forbo Flooring Systems bieden een perfecte combinatie van duurzaamheid, veelzijdigheid en stijl. Met deze eigenschappen vormen Forbo vloeren de aardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor een breed scala aan projecten. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor een vloer uit het assortiment van Forbo? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of neem voor meer informatie over de mogelijkheden van Forbo vloeren contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Over het bedrijf Forbo vloeren

Forbo vloeren, of Forbo Flooring System zoals het officieel heet, is een internationaal gerenommeerd merk gespecialiseerd in verschillende vloerafwerkingen. Forbo Flooring Systems is een wereldwijd erkende leider in de vloerbedekkingsindustrie en staat synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1928, heeft Forbo zich gevestigd als een bedrijf dat vloeroplossingen levert die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Vele verschillende vloermogelijkheden worden aangeboden in het assortiment van Forbo vloeren. Regge Tegels & Vloeren kan deze mogelijkheden allemaal leveren. Maar voornamelijk de Forbo PVC- en vinyl vloeren zijn producten uit het assortiment van dit merk die wij veelal leveren.

Duurzaamheid als prioriteit bij Forbo Flooring System

Een van de meest opvallende kenmerken van Forbo Flooring Systems is het sterke engagement voor duurzaamheid. Het bedrijf streeft voortdurend naar milieuvriendelijke productieprocessen en materialen. Forbo zet zich in voor het verminderen van de ecologische voetafdruk en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Het bedrijf biedt een breed scala aan duurzame vloerproducten, waaronder Marmoleum, een biobased linoleum dat is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, en Allura, een duurzame en stijlvolle vinylvloer.

Innovatie in vloerontwerp

Forbo Flooring Systems staat bekend om zijn innovatieve benadering van vloerontwerp. het bedrijf begrijpt dat vloeren niet alleen praktisch moeten zijn, maar ook een esthetische meerwaarde moeten bieden. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment vloeroplossingen, variërend van vrolijke en kleurrijke ontwerpen tot elegante en minimalistische stijlen. Of het nu gaat om vloeren voor woningen, kantoren, ziekenhuizen of winkels, Forbo heeft de juiste oplossing voor elke toepassing.

Comfort en functionaliteit

Forbo Flooring Systems streeft ernaar om vloeren te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en functioneel. Hun producten zijn ontworpen met aandacht voor details, zoals geluidsabsorptie en ergonomisch comfort. Dit maakt de vloeren geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waarbij comfort en functionaliteit hand in hand gaan.

Wereldwijde aanwezigheid

Met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 40 landen bedient Forbo Flooring Systems klanten over de hele wereld. Ze werken nauw samen met architecten, ontwerpers, aannemers en eindgebruikers om op maat gemaakte vloeroplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elk project.

Vloeren van Forbo Flooring Systems kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u op zoek naar een vloer uit het brede assortiment van Forbo Flooring Systems? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij kunnen u alle vloerafwerkingen uit het assortimen van Forbo vloeren leveren tegen een scherpe prijs. En natuurlijk met een goed advies op maat. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor meer informatie. Of vraag een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijsopgave van ons te ontvangen. Bent u bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar een vloer van Forbo Flooring Systems? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment