Totaalconcept

Projecten

Wij helpen u met elke stap

Bij Regge Tegels en Vloeren begrijpen we dat het creëren van het perfecte project meer inhoudt dan enkel de keuze van de juiste keramische tegels of PVC-vloer. Ons streven is om de meest prachtige projecten te realiseren. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige tegels en PVC-vloeren, maar tevens een totaalconcept dat u helpt om uw droomproject tot leven te brengen, en daarmee een comfortabel, duurzaam en een mooi project te realiseren.

Bekijk assortiment

 • 1. Inspiratie, advies & voorstel

  1. Inspiratie, advies & voorstel

 • 2. Levering (en installatie)

  2. Levering (en installatie)

 • 3. Genieten / ervaren

  3. Genieten / ervaren

Vloerverwarming: warmte, comfort en efficiëntie

Bij Regge Tegels en Vloeren gaan we verder dan alleen het leveren en leggen van vloeren. Wij bieden een totaalconcept waarbij we vloerverwarming kunnen infrezen.

Dus, naast het feit dat we prachtige, hoogwaardige keramische tegels en PVC-vloeren aanbieden, kunnen we ook het comfort naar uw project brengen. Kies voor de perfecte combinatie van warmte, comfort en efficiëntie in uw project, en ontdek hoe Regge Tegels en Vloeren uw droomruimte werkelijkheid kan laten worden door het aanbrengen van vloerverwarming.

Keramische tegels aanbrengen

Bij Regge Tegels en Vloeren hechten we enorm veel waarde aan vakmanschap en streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke tegelervaring te bieden. Ons professionele team van tegelzetters staat centraal in dit streven en is toegewijd aan het aanbrengen van hoogwaardige tegels met oog voor detail en precisie.

Stofferen van PVC vloeren

PVC-vloeren kunnen wij ook inclusief egaliseren en leggen aanbieden. Bij Regge Tegels en Vloeren hebben we een gespecialiseerd team dat zich toelegt op het professioneel leggen van PVC-vloeren. Het resultaat? Een naadloze en fraai afgewerkte vloer die niet alleen bestand is tegen slijtage, maar ook een verfijnde uitstraling biedt.

Trap bekleden met PVC

Wist u dat een vloer van PVC ook zeer geschikt is om als trapbekleding te gebruiken? Dit kan u een hoop tijd, geld en energie schelen. Is uw trap aan vervanging toe? Of is het vooral de bekleding die er niet meer fraai uitziet? Dan biedt trap PVC uitkomst.

Dit materiaal is namelijk heel eenvoudig in de juiste vorm en afmeting te snijden om vervolgens op de treden te verlijmen. Wij kunnen zowel open als dichte trappen stofferen. Een traprenovatie geeft u vele jaren plezier. Al ons materiaal is ecologisch verantwoord en voorzien van keurmerken die dit waarborgen. Zo bent u verzekerd van een traprenovatie die niet alleen uw plezier geeft maar ook duurzaam is.

Onze merken

Wij kopen rechtstreeks bij fabrikanten in. Oftewel, A-merken voor scherpe prijzen, rechtstreeks uit voorraad.

Alle merken

 • Atlas Concorde Tegels
 • Fondovalle
 • Ragno Tegels
 • Dune Tegels
 • Flaviker Tegels
 • Marazzi Tegels