Spaanse Vloertegels

Spaanse vloertegels zijn vloertegels met vrolijke kleuren en prachtige decors. Door te kiezen voor een Spaanse tegel op de vloer zal de vloer opvallen in iedere ruimte. Een originele uitstraling op de vloer creëren? Denk dan eens na over de mogelijkheden van Spaanse vloertegels uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

Meer informatie over Spaanse vloertegels? Neem dan direct contact met ons op, of bezoek onze showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Spaanse vloertegels om de vloer op te laten vallen

Een Spaanse tegel staat bekend om de fraaie kleuren die aan de tegels wordt gegeven. Ook zijn er veel tegels die prachtige, unieke decors en patronen hebben. Zo zijn tegels van Spaanse fabrikanten perfect om een vloer te creëren die opvalt. Niet voor niets worden deze tegels al decennia lang voor deze toepassing gebruikt!

Spaanse tegels van keramiek

Van oorsprong werden de Spaanse vloertegels met de hand gemaakt in Spanje. Regge Tegels & Vloeren biedt een assortiment aan Spaanse tegels van keramiek. Keramische Spaanse tegels hebben verschillende voordelen: Ze zijn slijt- en krasvast, kleurbehoudend, onderhoudsarm en vochtbestendig. De kwaliteit van de keramische tegels is hierdoor hoog. Door de moderne technologie van productie zijn Spaanse vloertegels van keramiek vrijwel niet meer te onderscheiden van de originele tegels! Kies dus voor de combinatie tussen kwaliteit en uitstraling met een keramische Spaanse vloertegel.

Spaanse vloertegels voor keuken en badkamer

Een Spaanse vloertegel kan in meerdere ruimtes goed tot zijn recht komen. Een goed voorbeeld hiervan zijn Spaanse vloertegels in de keuken of de badkamer. De tegels kunnen hier ook aan de wand gebruikt worden. Deze ruimtes krijgen een eigen karakter wanneer er op de vloer gekozen wordt voor een Spaanse tegel. Ook zijn in deze ruimtes Spaanse vloertegels zeer goed te combineren met een andere stijl, zoals betonlook of marmerlook tegels. Door de voordelen van een keramische tegel kan een Spaanse vloertegel ook in de keuken en badkamer gebruikt worden. Dit zonder dat vocht in de vloer trekt of andere vloeistoffen. Op de vloer van een badkamer of keuken wordt vaak gekozen voor een matte Spaanse vloertegel waardoor er niet snel uitgegleden wordt.

Ook voor buiten mogelijkheden

Voor buiten op zoek naar een tegel met een fraaie kleur of prachtig decor? Daarvoor biedt Regge Tegels & Vloeren een assortiment aan Spaanse vloertegels die ook voor buiten te gebruiken zijn. De Spaanse vloertegels voor buiten zijn vaak dikker dan vloertegels voor binnen. Een tegel van 2 cm of 3 cm dik wordt hiervoor vaak gebruikt Benieuwd naar alle mogelijkheden van Spaanse vloertegels voor buiten? Neem ook dan gerust eens contact met ons op. Of kom deze bekijken bij ons in de showtuin.

Spaanse Vloertegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt een ruim assortiment aan Spaanse vloertegels met mogelijkheden voor iedere ruimte en de wens van elke klant. Benieuwd naar ons assortiment aan Spaanse vloertegels? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom om deze te bekijken en advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Direct een vraag? Neem dan contact met ons op. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier. Voor het kopen van Spaanse vloertegels bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen