Grespania Tegels

Grespania Ceramica Tegels is een internationaal bekende Spaanse tegelfabrikant. Grespania Tegels is een bedrijf dat zich richt op de vervaardiging van innoverende keramische producten qua kwaliteitseisen en design. Door deze constante innovatie ook door te voeren in de productieprocessen is Grespania tegels een bedrijf dat haar producten zo duurzaam mogelijk produceert en mede hierdoor al 40 jaar lang een van de leiders is op de markt van keramische wand- en vloeren.

Wilt u meer informatie over Grespania tegels? Kom dan eens langs voor advies van onze verkopers bij ons in de showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Wilt u een scherpe prijs weten voor een tegel uit het assortiment? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Over het Spaanse bedrijf Grespania Ceramica

Grespania Ceramica produceert keramische wand- en vloerafwerkingen in 3 fabrieken in Spanje. In deze fabrieken zijn zeer geavanceerde productietechnolgieen aanwezig waarmee zeer hoogwaardige keramische producten in allerlei stijlen en afwerkingen kunnen worden geproduceerd. Zo kan het bedrijf tegels ontwikkelen voor commerciele, residentiele of particuliere ruimtes maar ook voor bijvoorbeeld keukenbladen, tafels of badkamers. Grespania Ceramica is hiermee een van de bekendste Spaanse tegelfabrikanten.

Het assortiment van Gespania Tegels

Grespania Tegels staat bekend om haar afwisselende, gevarieerde assortiment. In dit assortiment zijn vrijwel alle wensen van de klanten verwerkt. Zo vinden interieurontwerpers, architecten of designers vaak uitdagende ideeen in dit assortiment. Maar Grespania Tegels richt zich er ook op om particuliere projecten te kunnen bedienen. Dit allemaal uiteraard met de hoogste kwaliteit aan keramische producten. Met meer dan 50 verschillende series in het assortiment wil Grespania Tegels de mogelijkheden tot ontwerp vergroten. Voor alle ruimtes bij u in huis is een tegel van dit Spaanse merk te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Grespania tegels in de badkamer.

Voor de badkamer genoeg mogelijkheden

Grespania tegels biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige badkamertegels die zowel esthetisch als functioneel zijn. Met hun focus op innovatie en kwaliteit produceren ze keramische badkamer tegels die perfect passen bij elke badkamerstijl. Of het nu gaat om tijdloze klassiekers of trendy moderne ontwerpen, De Grespania badkamer tegels zijn beschikbaar in verschillende stijlen, kleuren en texturen om aan diverse smaken te voldoen. Van marmerlook tegels tot mozaïektegels, hun collecties beloven duurzaamheid en onderhoudsgemak, waardoor ze een ideale keuze zijn voor stijlvolle en praktische badkamers

Grespania Vloertegels

De keramische tegels uit het assortiment van Grespania Tegels worden vaak gebruikt als vloertegels. Deze keramische vloertegels zijn verzekerd van de hoogwaardige kwaliteit waar Grespania voor staat. Populairse stijlen, zoals houtlook tegels of marmerlook tegels zijn allemaal mogelijk binnen het assortiment van Grespania vloertegels. Bent u benieuwd welke stijlen er aan Grespania vloertegels verkrijgbaar zijn? Denk dan eens aan houtlook vloertegels voor een landelijke stijl. Of ga voor een moderne look met betonlook vloertegels.

Grespania Wandtegels

Naast vloertegels zijn er natuurlijk ook wandtegels in dit assortiment te vinden. De Grespania wandtegels zijn er in alle denkbare stijlen. Bijvoorbeeld in grotere formaten voor een uniforme look op de wand. Of ga voor Grespania wandtegels in een kleiner formaat. Deze tegels kunnen de details van uw woonkamer, keuken of badkamer bepalen!

Grespania Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u de tegels van dit Spaanse tegelmerk kopen tegen een scherpe prijs. Bent u op zoek naar meer informatie over Grespania tegels? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Regge Teges & Vloeren kan u voorzien in een scherpe prijs voor Grespania Tegels, vraag voor deze scherpe prijzen direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen