Grespania Tegels

Grespania Ceramica Tegels is een internationaal bekende Spaanse tegelfabrikant. Grespania Tegels is een bedrijf dat zich richt op de vervaardiging van innoverende keramische producten qua kwaliteitseisen en design. Door deze constante innovatie ook door te voeren in de productieprocessen is Grespania een bedrijf dat haar producten zo duurzaam mogelijk produceert en mede hierdoor al 40 jaar lang een van de leiders is op de markt van keramische wand- en vloeren.

Wilt u meer informatie over tegels van Grespania? Kom dan eens langs voor advies van onze verkopers bij ons in de showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Wilt u een scherpe prijs weten voor een tegel uit het assortiment? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Grespania Ceramica

Grespania Ceramica produceert keramische wand- en vloerafwerkingen in 3 fabrieken in Spanje. In deze fabrieken zijn zeer geavanceerde productietechnolgieen aanwezig waarmee zeer hoogwaardige keramische producten in allerlei stijlen en afwerkingen kunnen worden geproduceerd. Zo kan het bedrijf tegels ontwikkelen voor commerciele, residentiele of particuliere ruimtes maar ook voor bijvoorbeeld keukenbladen, tafels of badkamers. Grespania Ceramica is hiermee een van de bekendste Spaanse tegelfabrikanten.

Het assortiment van Gespania Tegels

Grespania Tegels staat bekend om haar afwisselende, gevarieerde assortiment. In dit assortiment zijn vrijwel alle wensen van de klanten verwerkt. Zo vinden interieurontwerpers, architecten of designers vaak uitdagende ideeen in dit assortiment. Maar Grespania Tegels richt zich er ook op om particuliere projecten te kunnen bedienen. Dit allemaal uiteraard met de hoogste kwaliteit aan keramische producten. Met meer dan 50 verschillende series in het assortiment wil Grespania Tegels de mogelijkheden tot ontwerp vergroten.

Grespania Vloertegels

De keramische tegels uit het assortiment van Grespania Tegels worden vaak gebruikt als vloertegels. Deze keramische vloertegels zijn verzekerd van de hoogwaardige kwaliteit waar Grespania voor staat. Populairse stijlen, zoals houtlook tegels of marmerlook tegels zijn allemaal mogelijk binnen het assortiment van Grespania vloertegels.

Coverlam by Grespania

De Grespania Coverlam is een productielijn van Grespania, speciaal gericht op het vervaardigen van extra groten formaten. Dit is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwerp. Hierdoor kunnen keramische platen worden geproduceerd van bijvoorbeeld 120x260 cm, 100x300 cm of 162x324 cm. Ideaal om extra grote wand- of vloeroppervlakken te creeeeren.

Wilt u meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over Grespania? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Regge Teges & Vloeren kan u voorzien in een scherpe prijs voor Grespania Tegels, vraag voor deze scherpe prijzen direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment