Grespania Marmorea

De Grespania Marmorea collectie, is een verzameling van meerdere marmersoorten binnen 1 collectie keramische tegels. Voor de Marmorea tegels hebben verschillende, natuurlijke soorten marmer de inspiratie gevormd. Door goed op de details van dit natuurlijke marmer te letten is de marmer uitstraling van deze keramische tegels levensecht!

Benieuwd naar een scherpe prijs voor Grespania Marmorea tegels? Hiervoor kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer informatie of advies over deze marmerlook tegels? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Of breng een bezoek aan onze showroom!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Grespania Marmorea collectie

De Grespania Marmorea is ontwikkeld om prachtige marmerlooks in de vorm van marmerlook keramische tegels aan te bieden. 5 natuurlijke marmersoorten hebben de basis gevormd voor de Grespania Marmorea collectie. Dit zijn de marmersoorten Carrara, Statuario, Hermes, Pulpis en Nero Marquina. Deze marmersoorten vertegenwoordigen allemaal een andere stijl. En hebben een ieder de elegante kenmerken van de natuurlijke marmersoorten. De keramische wand- en vloertegels met marmerlook uit de Grespania Marmorea zijn verkrijgbaar in 6 formaten. Daarnaast zijn er ook nog enkele decorafwerkingen te verkrijgen binnen de collectie. Bij Regge Tegels & Vloeren adviseren wij u graag over de mogelijkheden van deze prachtige collectie.

Kleuren en afmetingen Marmorea collectie

In de Grespania Marmorea collectie zijn de volgende soorten marmer verwerkt.

Soorten:

  • Marmorea Carrara
  • Marmorea Esatuario
  • Marmorea Hermes
  • Marmoera Pulpis
  • Marmorea Marquina

Afmetingen:

30x30 cm, 30x60 cm, 10x10 cm, 60,5x60,5 cm, 60x120 cm

Grespania Marmorea kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies en een scherpe prijs voor Grespania Marmorea tegels. Op zoek naar advies? Neem dan contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. Voor een scherpe prijs kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons. Voor een zakelijk project op zoek naar Marmorea tegels? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de Marmorea collectie