Keramische Wandtegels

Keramische wandtegels zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan looks, kleuren, afwerkingen en afmetingen. Daarnaast zijn keramische wandtegels makkelijk in het onderhoud en van hoge kwaliteit, waardoor krassen of gebruiksporen vrijwel nooit zichtbaar worden. Wilt u extra lang genieten van een prachtige wand? Kies dan voor een keramische wandtegel!

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in meer informatie over wandtegels. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op, of kom voor inspiratie langs bij ons in de showroom. Benieuwd naar een scherpe prijs voor keramische wandtegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat zijn keramische wandtegels?

Keramische wandtegels zijn, zoals de naam al zegt, wandtegels gemaakt van keramiek. Keramiek is een gebakken materiaal, waardoor de poriën van het oppervlak gesloten zijn. Door deze gesloten poriën worden keramische tegels kleur, kras en slijtvast en vochtbestendig. Ook zijn keramische wandtegels onderhoudsarm. Naast deze kwalitatieve voordelen zijn de wandtegels van keramiek er in vele variaties in kleuren en afmetingen. Oftewel, mogelijkheden voor ieders wens en iedere wand of muur! Combineer de wandtegels ook met keramische vloertegels.

Verschillende looks

Naar wat voor een look qua wandtegel bent u op zoek? In de vorm van keramische wandtegels zijn er verschillende looks verkrijgbaar. Vaak wordt er gekozen voor betonlook wandtegels met een modern karakter of voor een rustiek karakter met natuursteenlook wandtegels. Bent u meer op zoek naar een chique, klassieke uitstraling? Kies dan voor keramische wandtegels met een marmerlook. De laatste worden er ook steeds meer houtlook wandtegels van keramiek ontwikkeld met een natuurlijke charme.

XL Keramische wandtegels

XL of XXL keramische wandtegels zijn wandtegels in formaten van bijvoorbeeld 60x120 cm, 120x240 cm of zelfs 160x320 cm. Het voordeel van grotere formaten aan de wand is dat er doorlopende oppervlaktes gecreërd worden, omdat er simpelweg minder voegen nodig zijn bij XL keramische wandtegels. Vaak hebben de grotere formaten wandtegels een dikte van ongeveer 6 mm, wwaardoor ze wat lichter zijn en de verwerking gemakkelijker gaat. Enkele projecten van ons waar XL keramische wandtegels zijn toegepast zijn Referentie Zoetermeer en Eurocenter Amsterdam.

Keramische wandtegels in de keuken of badkamer

De bekleding van een wand in een ruimte als de keuken of badkamer brengt soms problemen met zich mee. Want u wilt hier een keuze maken die past bij het interieur, maar die ook bestand is tegen vocht en vloeistoffen die in deze ruimte tegen de wand kunnen komen. Daarom is een keramische wandtegel de beste keus in de keuken en badkamer. Door de vochtbestendigheid van keramiek zijn keramische wandtegels in keuken en badkamer de perfecte mix tussen kwaliteit, uitstraling en stijl.

Keramische wandtegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over keramische wandtegel? Neem dan direct contact met ons op, of bezoek onze showroom waar onze verkoopadviseurs u graag adviseren. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Bezig met een zakelijk project en op zoek naar wandtegels van keramiek? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele producten uit ons assortiment