Merken

Doordat we rechtstreeks bij de fabrikanten inkopen kunnen wij topmerken aanbieden voor zeer scherpe prijzen. Wij werken met tegels van A-merken als Atlas Concorde, Pastorelli, Fondovalle, RAK Tegels en Castelvetro. Wij kopen rechtstreeks in bij de fabrikant waardoor wij u zeer scherpe prijzen kunnen bieden. Veel tegels kunnen wij rechtstreeks uit voorraad leveren!

Wilt u op uw gemak onze collectie keramische tegels in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom! Ook buiten onze reguliere openingstijden kunt u een afspraak inplannen wanneer u dit beter uitkomt. Wij staan voor u klaar en adviseren u graag over verschillende materialen, eigenschappen, prijzen, afwerking en onderhoud.

Wij voeren meer dan 100 merken in ons assortiment. Door dit ruime aanbod kunnen wij niet ieder product tonen bij ons in de showroom, uiteraard kan wel alles geleverd worden. Benieuwd of een specifiek product te bekijken is bij ons in de showroom? Neem dan gerust even contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen