Fondovalle

Fondovalle is een Italiaanse producent van hoogwaardige keramische tegels met de nadruk op esthetisch effect, kwaliteit en een focus op detail en innovatie. Sinds 1962 produceert dit bedrijf tegels van keramiek. Door aanhoudende innovatie en verbeteringen heeft Fondovalle een collectie die kwalitatief sterk en uniek is. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Fondovalle tegels en kan hierdoor het assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Fondovalle aanbieden tegen een scherpe prijs samen met bijpassend advies. Vraag voor deze scherpe prijs direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Kunt u de tegel die u zoekt hier niet vinden? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook wanneer u een vraag heeft, of meer informatie wil kunt u contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series uit het assortiment:

Het bedrijf Fondovalle Ceramica

Fondovalle Ceramica (zoals het bedrijf officieel heet) is een Italiaanse fabrikant van keramische vloer- en wandafwerkingen. Dit Italiaanse bedrijf weet unieke producten aan te bieden aan de tegelmarkt door te leunen op de ervaring die door de jaren heen is opgedaan. Het bedrijf produceert hoogwaardig keramiek voor allerlei afwerkingen, of dit nou zakelijke of particuliere projecten zijn. Voor ieder project wordt een mogelijkheid geboden. Deze producent van keramiek is niet voor niets een van de populairste tegelmerken uit ons assortiment. Internationaal is het een van de grootste spelers op de markt van keramiek.

Het assortiment van Fondovalle Tegels

De keramische tegels van Fondovalle worden op duurzame wijze geproduceerd met de nieuwste technieken, waardoor ze uitmuntende technische eigenschappen hebben. Met een assortiment van verscheidene tegelseries biedt Fondovalle een uitgebreide keuze voor elke situatie en ruimte. Doordat het bedrijf voortdurend de laatste trends volt heeft het bedrijf een moderne en hedendaags assortiment dat in het plaatje van de huidige interieurtrends, voor zowel particuliere als commerciële ruimtes past. Met keramisch parket, steenlook en marmerlook zit er veel variatie in dit assortiment. Hierdoor kan de tegel bijna identiek naar wens van klant worden aangepast! Alle series uit dit ruime assortiment kunnen door Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs geleverd worden.

Toepassing & MyTop

Voor ieder project kan een tegel gevonden worden uit dit assortiment. Dit komt door de vele variaties aan materialen in de vorm van keramiek die in het assortiment worden aangeboden. De meeste tegels kunnen zowel als vloertegel als wandtegel worden gebruikt. Daarnaast is er nog Fondovalle MyTop. Tegels uit de MyTop serie worden ontwikkeld voor de afwerking van speciale oppervlaktes. Dit zijn bijvoorbeeld de zijkanten van een bar, of een aanrecht. Die kunnen hierdoor ook van een prachtige Fondovalle tegels worden voorzien!

Tegels van Fondovalle kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan tegels van Fondovalle aanbieden tegen scherpe prijzen met snelle levertijden. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurijk ook. In onze showroom adviseren onze verkoopmedewerkers u graag. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen