Fondovalle Toka

De kracht van de natuur en haar materialen omgezet in keramiek: De Fondovalle Toka, waarbij traditie en moderniteit worden gecombineerd door Fondovalle tegels. De Toka serie bevat essentiele materialen zoals cement, cotto en natuurlijke gesteente en vertaalt dit in keramiek met eigentijdse kleuren, vormen en oppervlakten. Bekijk direct enkele afbeeldingen van deze collectie.

Fondovalle tegels tegen de scherpste prijs, die vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Dus ook de Fondovalle Toka kunnen wij aanbieden tegen de scherpste prijs! Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie over deze tegel kunt u ook hier meer lezen.  

Enkele afbeeldingen van de Toka collectie:


Toka Cliff


Toka Tire Tar


Toka Tar

Lees meer over Fondovalle Toka

Fondovalle Toka collectie

Een mix van texturen die iedere tegel uniek maat, het verrijken van details en decoraties van verschillende stijlen. Alles binnen de Fondovalle Toka. De Toka vertegenwoordigt de stedelijke stijl. Dit definieert oppervlakken met de uitstraling van urbane en vintage kenmerken die moderne en hedendaagse trends vertegenwoordigen.

Fondovalle Toka toepassing

Een strakke en stoere uitstraling van stedelijke omgevingen past perfect in moderne gebouwen en huizen, zowel voor grotere projecten als bij u thuis in bijvoorbeeld de keuken of slaapkamer! Door het gebruik van keramiek kan deze tegel vrijwel overal worden toegepast.

Fondovalle Toka kleuren en afmetingen

De Fondovalle Toka is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Toka is te verkrijgen in de kleuren:
– Toka Cliff
– Toka Tar
– Toka Ground

Toka is te verkrijgen in de afmetingen:

40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm

Fondovalle Toka kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Fondovalle Toka of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens op de pagina van de Toka buitentegel

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!