Fondovalle Toka

De kracht van de natuur en haar materialen omgezet in keramiek: De Fondovalle Toka, waarbij traditie en moderniteit worden gecombineerd door Fondovalle Tegels. De Toka serie bevat essentiele materialen zoals cement, cotto en natuurlijke gesteente en vertaalt dit in keramiek met eigentijdse kleuren, vormen en oppervlakten.

Fondovalle tegels tegen een scherpe prijs samen met advies op maat, vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Dus ook de Fondovalle Toka kunnen wij aanbieden tegen een scherpe prijs! Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie en vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fondovalle Toka collectie

Een mix van texturen die iedere tegel uniek maat, het verrijken van details en decoraties van verschillende stijlen. Alles binnen de Fondovalle Toka. De Fondovalle Toka vertegenwoordigt de stedelijke stijl. Dit definieert oppervlakken met de uitstraling van urbane en vintage kenmerken die moderne en hedendaagse trends vertegenwoordigen.

Fondovalle Toka toepassing

Een strakke en stoere uitstraling van stedelijke omgevingen past perfect in moderne gebouwen en huizen, zowel voor grotere projecten als bij u thuis in bijvoorbeeld de keuken of slaapkamer! Door het gebruik van keramiek kan deze tegel vrijwel overal worden toegepast.

Toka kleuren en afmetingen

De Toka is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Toka is te verkrijgen in de kleuren:

  • Toka Cliff
  • Toka Tar

Toka is te verkrijgen in de afmetingen:

40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm

Fondovalle Toka kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in de Fondovalle Toka of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Toka collectie