Toilet Wandtegels

Regge Tegels & Vloeren biedt een ruim en gevarieerd assortiment aan wandtegels voor het toilet. Dit assortiment bestaat uit verschillende mogelijkheden qua afmetingen, kleuren en afwerkingen die als wandtegels in het toilet gebruikt kunnen worden. Daarnaast bestaat ons gehele assortiment uit keramische tegels, die zorgen voor een hygiënisch en onderhoudsvrij toilet. Kom inspiratie voor uw toilet tegels op doen bij ons in de showroom! Bij vragen of voor advies kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Bepaal de stijl van uw toilet met toilet wandtegels

Zelfs het kleinste kamertje in huis kan een eigen, unieke stijl krijgen door wandtegels in het toilet te gebruiken. Toilet wandtegels zijn er namelijk in vele verschillende stijlen en looks. Naast tegels, kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor mozaïek in het toilet. Laat met de wandtegels de stijl in uw toilet aansluiten bij de rest van het interieur. Voor de toepassing van wandtegels in het toilet, kunnen de tegels op verschillende manieren gebruikt worden. U kunt er voor kiezen om het toilet in zijn geheel te voorzien van wandtegels op iedere wand, of kies er voor om bijvoorbeeld enkel de achterwand van het toilet van een wandtegel te voorzien. Combineer de stijl qua wandtegels ook met de vloertegels die u wilt kiezen in het toilet.

Ons assortiment aan toilet wandtegels

Regge Tegels & Vloeren biedt een breed scala aan wandtegels die bruikbaar zijn voor een ruimte zoals het toilet. Deze wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende looks, afmetingen en stijlen. De afmetingen die in het toilet gebruikt kunnen worden lopen uiteen van kleinere afmetingen zoals wandtegels van 20x20 cm of 30x60 cm, tot grotere formaten van bijvoorbeeld 60x120 cm, 100x100 cm of 120x120 cm. Kom ons assortiment aan toilet wandtegels gerust eens bekijken bij ons in de showroom.

De voordelen van keramische wandtegels in het toilet

Het toilet is een ruimte die u graag schoon en hygiënisch wilt houden. Daarom is het verstandig om in het toilet te kiezen voor keramische wandtegels. Keramische wandtegels hebben doordat ze gebakken zijn gesloten poriën, waardoor er niets in de tegels kan trekken. Ook zijn keramische wandtegels onderhoudsarm. Met deze eigenschappen zijn keramische wandtegels die ideale oploosing voor een ruimte als het toilet, die u graag schoon en fris wilt houden!

Grote wandtegels in het toilet

Wat de laatste tijd een opkomende trend is, zijn grote wandtegels in het toilet. Grote wandtegels zijn wandtegels in het formaat van bijvoorbeeld 100x100 cm, 120x120 cm of zelfs 120x240 cm. Deze wandtegels in XL formaat geven een uniform karakter aan de wand. Kiest u voor een grote wandtegel in het toilet? Dan is er vaak maar 1 tegel nodig! Zo verkrijgt u een strakke look die continuïteit met zich mee brengt.

Wandtegels toilet kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Zoekt u nog inspiratie voor de wandtegels in uw toilet? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Kom hier inspiratie op doen en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers. Direct benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor wandtegels in het toilet? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen