Woonhuis Delden

Keramische betonlooktegels voor zowel de boven- als benedenverdieping van woonhuis

Het project woonhuis Delden

Voor dit woonhuis in Delden hebben wij groot-formaat keramische tegels mogen leveren voor diverse ruimtes op zowel de boven- als benedenverdieping. De betonlook vloertegels zorgen voor een strakke uitstraling en door het grote formaat van de tegels is er minder voeg nodig waardoor er een uniform geheel gecreëerd wordt. Dit geeft een prachtig resultaat in deze woning!

Er is gekozen om in de keuken, het toilet, het washok, de badkamer en de hal dezelfde vloertegel te gebruiken zodat alle ruimtes mooi op elkaar aansluiten. In de badkamer en het toilet zijn verschillende soorten wandtegels gebruikt, waarvan op één wand in de badkamer een prachtige accent tegel die een luxueuze uitstraling geeft.

Meer informatie over deze tegels?

Wilt u meer informatie over de tegels die gebruikt zijn bij dit project? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen. Liever eerst nog meer inspiratie op doen? Kom gerust een langs bij ons in de showroom samen met een goed advies van één van onze verkoopmedewerkers. Direct een scherpe totaalprijs, inclusief eventueel leggen, weten van de betreffende tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen