Betonlook Terrastegels

Om een stoere, moderne uitstraling te geven aan uw tuin, terras of buitenruimte zijn betonlook terrastegels uitstekend geschikt. Betonlook terrastegels in ons assortiment worden geproduceerd van keramiek. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en zorgt er bovendien voor dat de buitentegels bestand zijn tegen omstandigheden van buiten.

Meer informatie of inspiratie voor betonlook terrastegels? Kom dan eens langs bij ons in de showtuin, of neem direct contact met ons op. U kunt ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor strakke en moderne betonlook terrastegels.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Betonlook tegels voor buiten bij Regge Tegels & Vloeren

Betonlook terrastegels kunnen worden gebruikt om een stoere of industriële uitstraling te geven aan uw buitenruimte in de voordelen van keramiek. De keramische tegels zijn 2, 3 of 4 cm dik en hiermee bestand tegen buitenomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk om een moderne betonlook te geven aan uw buitenruimte in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren is bestaat uit een breed en gevarieerd scala aan keramische terrastegels met een betonlook. Met dit assortiment proberen wij aan te sluiten op de wensen van alle klanten, zowel voor particuliere als commerciële projecten.

Keramische terrastegels betonlook

Kiest u een betonlook tegel voor tuin of terras bij Regge Tegels & Vloeren? Dan kiest u ook voor het gemak van betonlook keramische terrastegels. Alle tegels uit ons assortiment zijn namelijk van keramiek. Met keramische terrastegels wordt uw terras kleur, kras, stlijvast, onderhoudsarm en vochtbestendig. Door deze kwalitatieve voordelen worden keramische terrastegels met betonlook verzekerd van een lange duurzaamheid waar u extra lang van kunt genieten.

Grote terrastegels betonlook met XL formaten

Vroeger waren betonlook terrastegels er vaak in formaten van bv. 30x30 cm of 40x40 cm. Tegenwoordig is een opkomende trend grote tuintegels betonlook met XL formaten. Dit zijn formaten van bijvoorbeeld 90x90 cm, 100x100 cm of zelfs 120x120 cm. XL formaten aan grote terrastegels betonlook zijn stoer en strak. De grote betonlook terrastegels komt namelijk de moderne uitstraling van betonlook alleen maar ten goede. Uw tuin en terras krijgt met de XL tegels een uniforme look en stijl!

Maatwerk bij uw project

Moeten er bij uw project tegels op maat worden gemaakt voor bijvoorbeeld een (zwembad)rand of trap? Ook hierbij kan Regge Tegels & Vloeren u ondersteunen en de tegels op maat laten maken. Betonlook terrastegels die bijvoorbeeld aan moeten sluiten aan de zwembadranden kunnen wij op maat laten maken. Ook kunnen wij adviseren over de toepassing van deze materialen. Neem gerust eens contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van maatwerk bij uw project.

Kom langs bij ons in de showtuin

Bij onze showroom hebben wij ook een showtuin. Hier ligt een groot deel van ons assortiment aan betonlook terrastegels. Ook zijn hier onze verkoopadviseurs aanwezig. Zij geven graag advies op maat en laten u alle mogelijkheden zien. Zo komen we samen tot een gewenst eindresultaat. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar! Onze showtuin kunt u vinden aan de Vonderweg 25 in Enter.

Terrastegels betonlook bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van betonlook terrastegels? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin. Bent u benieuwd naar een prijs voor terrastegels betonlook? Dan maken wij u graag een prijs op maat. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van betonlook terrastegels uit ons assortiment