Betonlook Terrastegels

Om een stoere, moderne uitstraling te geven aan uw tuin, terras of buitenruimte zijn betonlook terrastegels uitstekend geschikt. Betonlook terrastegels in ons assortiment worden geproduceerd van keramiek. Wat vele voordelen met zich mee brengt! Meer informatie en inspiratie voor betonlook tuin- en terrastegels? Kom dan eens langs bij ons in de showtuin, of neem direct contact met ons op. U kunt ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor strakke en moderne betonlook terrastegels.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Betonlook terrastegels voor een moderne stijl

Betonlook terrastegels kunnen worden gebruikt om een stoere of industriële uitstraling te geven aan uw buitenruimte in de voordelen van keramiek. De keramische tegels zijn 2, 3 of 4 cm dik en hiermee bestand tegen buitenomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk om een moderne betonlook te geven aan uw buitenruimte in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren is bestaat uit een breed en gevarieerd scala aan keramische terrastegels met een betonlook. Met dit assortiment proberen wij aan te sluiten op de wensen van alle klanten, zowel voor particuliere als commerciële projecten.

Een ruim assortiment aan betonlook tuintegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren verwelkomt u in een wereld van moderne elegantie met hun ruime assortiment betonlook tuintegels. Deze tegels brengen de industriële charme van beton naar buiten, waardoor uw buitenruimte een eigentijdse uitstraling krijgt. Met diverse kleuropties kunt u de perfecte tint kiezen om harmonie te creëren met je omgeving. De onderhoudsgemak en duurzaamheid van onze terrastegels maken ze ideaal voor verschillende toepassingen, van strakke terrassen tot eigentijdse opritten. Transformeer uw buitenruimte en voeg een vleugje stijlvolle moderniteit toe met de betonlook terrastegels van Regge Tegels & Vloeren.

Keramische tuin- en terrastegels betonlook

Kiest u een betonlook tegel voor tuin of terras bij Regge Tegels & Vloeren? Dan kiest u ook voor het gemak van betonlook keramische terrastegels. Alle tegels uit ons assortiment zijn namelijk van keramiek. Met keramische terrastegels wordt uw terras kleur, kras, stlijvast, onderhoudsarm en vochtbestendig. Door deze kwalitatieve voordelen worden keramische terrastegels met betonlook verzekerd van een lange duurzaamheid waar u extra lang van kunt genieten.

Grote terrastegels betonlook met XL formaten

Vroeger waren betonlook terrastegels er vaak in formaten van bv. 30x30 cm of 40x40 cm. Tegenwoordig is een opkomende trend grote tuintegels betonlook met XL formaten. Dit zijn formaten van bijvoorbeeld 90x90 cm, 100x100 cm of zelfs 120x120 cm. XL formaten aan grote terrastegels betonlook zijn stoer en strak. De grote betonlook terrastegels komt namelijk de moderne uitstraling van betonlook alleen maar ten goede. Uw tuin en terras krijgt met de XL tegels een uniforme look en stijl!

Maatwerk voor uw project

Moeten er bij uw project tegels op maat worden gemaakt voor bijvoorbeeld een (zwembad)rand of trap? Ook hierbij kan Regge Tegels & Vloeren u ondersteunen en de tegels op maat laten maken. Betonlook terrastegels die bijvoorbeeld aan moeten sluiten aan de zwembadranden kunnen wij op maat laten maken. Ook kunnen wij adviseren over de toepassing van deze materialen. Neem gerust eens contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van maatwerk bij uw project.

Kom inspiratie op doen voor terrastegels betonlook bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u inspiratie op doen voor uw nieuwe terrastegels betonlook? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Hier ligt een groot deel van ons assortiment aan betonlook terrastegels. Ook zijn hier onze gespecialiseerde verkoopadviseurs aanwezig. Zij geven graag advies op maat en laten u alle mogelijkheden zien. Zo komen we samen tot een gewenst eindresultaat. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar! Onze showtuin kunt u vinden aan de Vonderweg 25 in Enter. Bent u met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar een betonlook terras tegel? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van betonlook terrastegels uit ons assortiment