Atlas Concorde Boost

Atlas Concorde Boost is een beton-look keramische tegel met een moderne uitstraling. De traditionele elegantie van betonlook verwerkt met elegante texturen en bijpassende kleurnuances. Dit heeft geresulteerd in een keramische tegel die perfect past in het plaatje van de architectuur van vandaag de dag! Regge Tegels & Vloeren kan de Atlas Concorde Boost aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs te ontvangen. Of kom langs bij ons in de showroom, voor meer informatie en advies van onze verkoopadviseruers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Atlas Concorde Boost collectie

De Atlas Concorde Boost collectie heeft een ruime variatie aan kleuren en afmetingen. Zo is de Boost verkrijgbaar in de ‘standaard’ afmetingen zoals 45×90 cm of 80×80 cm, maar de Boost is ook verkrijgbaar in onder andere de XL-formaten 120×278 cm en 120×240 cm. Door XL formaten zijn er veel minder voegen nodig, waardoor het oppervlak strakker en uniformer oogt. De Boost is gemaakt van keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft! Naast deze serie, heeft de Boost collectie nog twee afwerkingen: Atlas Concorde Boost Natural en Atlas Concorde Boost Pro.

Creëer een stedelijke omgeving met de Boost collectie

De Atlas Concorde Boost brengt het beste van de stedelijke, industriële en populaire van beton-look in de vorm van keramische tegels! De kenmerken die de stijl van beton de kenmerkende uitstraling geven zijn tot in detail overgenomen in de Boost, met een voortdurend overlopende textuurstijl. Dit effect wordt versterkt door de neutrale kleurnuances, die lopen van licht tot donker. Hiermee wordt een uitmuntende imitatie van beton-look gegeven met alle gemakken van keramiek. Neem nu een strakke en eigentijdse stijl door te kiezen voor de Atlas Concorde Boost!

Gebruik deze moderne tegel ook buiten

Naast gebruik voor binnen ruimtes kan de Atlas Concorde Boost ook buiten toegepast worden als terrastegel. Dit komt doordat Atlas Concorde een 20 mm afwerking heeft geproduceerd voor de Boost collectie. Deze tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren White, Grey, Smoke, Tarmac, Pearl en in de formaten van 60x60 cm, 60x120 cm, 90x90 cm, 120x240 cm en 120x120 cm.

Boost kleuren en afmetingen

De Boost collectie van Atlas Concorde Tegels is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren

  • Boost White
  • Boost Pearl
  • Boost Grey
  • Boost Smoke
  • Boost Tarmac

Verder zijn speciaal voor de muur ook nog de Boost Sagen en de Boost Red verkrijgbaar!

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 45×90 cm, 120×120 cm, 75×150 cm, 120×240 cm,120×278 cm, 120x320 cm

De Boost is ook verkrijgbaar in speciale afmetingen en afwerkingen, zoals speciale muurtegels en kleinere afmetingen. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Boost kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel. Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Boost of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Langskomen bij ons in de showroom is natuurlijk ook mogelijk. Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Boost collectie: