Atlas Concorde Boost

Atlas Concorde Boost, een beton-look keramische tegel met een moderne uitstraling. De traditionele elegantie van beton-look verwerkt met elegante texturen en bijpassende kleurnuances. Dit geeft een keramische tegel die past in het plaatje van de architectuur van vandaag de dag! De Boost is bruikbaar als wand- en vloertegel.

Regge Tegels & Vloeren kan de Boost aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs of kom langs bij ons in de showroom, voor meer informatie en advies. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van deze collectie:

Atlas Concorde Boost toepassingen

Boost brengt het beste van de stedelijke, industriële en populaire van beton-look in de vorm van keramiek! De kenmerken die de stijl van beton de kenmerkende uitstraling geven zijn tot in detail overgenomen in de Boost, met een voortdurend overlopende textuurstijl. Dit effect wordt versterkt door de neutrale kleurnuances, die lopen van licht tot donker. Hiermee wordt een uitmuntende imitatie van beton-look gegeven met alle gemakken van keramiek. Neem nu een strakke en eigentijdse stijl door te kiezen voor de Atlas Concorde Boost!

Boost collectie

De Boost collectie heeft een ruime variatie aan kleuren en afmetingen. Zo is de Boost verkrijgbaar in de ‘standaard’ afmetingen zoals 45×90 cm of 80×80 cm, maar de Boost is ook verkrijgbaar in onder andere de XL-formaten 120×278 cm en 120×240 cm. Door XL formaten zijn er veel minder voegen nodig, waardoor het oppervlak strakker en uniformer oogt.

De Boost is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Boost kleuren en afmetingen

De Boost is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren
– Boost White
– Boost Pearl
– Boost Grey
– Boost Smoke
– Boost Tarmac

Verder zijn speciaal voor de muur ook nog de Boost Sagen en de Boost Red verkrijgbaar!

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 45×90 cm, 120×120 cm, 75×150 cm, 120×240 cm,120×278 cm

De Boost is ook verkrijgbaar in speciale afmetingen en afwerkingen, zoals speciale muurtegels en kleinere afmetingen. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Boost kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Boost of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen